מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן בצד ימין תחתון מתחת לטבורחיים12/05/2013
שלום,
אני בן 31. אין במשפחתי היסטוריה של מחלות מעי.
בחודשים האחרונים יש לי כאבי בטן, בעיקר באזור של צד ימין תחתון (מתחת לגובה הטבור). הכאב הוא כאב חלש, לא מפריע לתפקוד בשום צורה. אני פשוט מרגיש מעין "התכווצות" חלשה כזו. זה התחיל לפני כמה חודשים, ואני חושב שבזמן האחרון התדירות של הכאב הזה מעט גבוהה יותר.
בחודש האחרון הרגשתי לפעמים את אותו כאב גם בצד שמאל (גם מעל לטבור וגם מתחת לטבור), וגם לפעמים במרכז הבטן מעט מעל הטבור ושם זה היה יותר כמו דקירה חלשה. אבל לרוב הכאב הזה הוא בצד ימין תחתון.
אני חושב שהצואה בחודש האחרון מעט רכה יותר. אין שלשול, אין עצירות, אין דימום, אני הולך לשירותים באותה תדירות שהייתי הולך תמיד ואין תחושה של חוסר התרוקנות. אבל המרקם שלה מעט רך יותר.
מבחינה בריאותית ההרגשה תקינה לחלוטין. אין בחילות, אין הקאות, אין חום וכו'.
הופנתי לבדיקות הבאות במהלך החודש האחרון:
אלוטרסאונד בטן עליונה + תחתונה: תקין
בדיקת דם: תקינה
בדיקת שתן: תקינה
צואה Parasitesאova micr : אין טפילים
צואה Concent.for ova : אין טפילים
Stool culture : שלילי לאנטרופתוגנים
כרגע כאמור סיימתי את את הבדיקות אליהן רופא המשפחה הפנה אותי ואני מחכה לתור לרופא גסטרו שיהיה בעוד חודש, ורציתי לדעת האם עקב כל הבדיקות התקינות, יש חשש ממשי לסרטן בבטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בצד ימין תחתון מתחת לטבור - תגובה
ד''ר יעל כוכבי16/05/2013שלום,
הגיל והסימפטומים לא מעידים על סרטן דוקא. חשוב הבירור אצל רופא גסטרואנטרולוג
בשאלה של מחלת מעי דלקתית בעיקר.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)