ריכוז ביום יום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוז ביום יום
    ליאל
    13/05/2013

אני עם הפרעות קשב יחסית קלות לפי הנוירולוג ואני מעדיפה לא לקחת כדורים כרגע, רוצה לנקות את הגוף. הבעיה היא שאני מרגישה מפוזרת יותר וזה מפריע לי בעיקר בנהיגה, אני רואה שאני לא מרוכזת מספיק בכל רגע נתון וכשאני נוהגת אני רוצה להיות הכי אחראית שאני יכולה. כדאי לחזור לכדורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריכוז ביום יום

הוספת תגובה

• ריכוז ביום יום - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    16/05/2013

שלום,
    אילו בדיקות עשית לאבחנת הבעיה?
    תחושת פיזור יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות, כולל נפשיות.
    אם אכן הבעיה היא הפרעת קשב והיא מפריעה לך בנהיגה , כנראה שחומרתה אינה קלה
    ולכן עלייך להפסיק לנהוג או לקחת טיפול מתאים . (חלה גם חובת דיווח ).
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת יכולה לעזור?

ליאל
    20/05/2013

עשיתי מבחן טובה שהוא שלח אותי ויצא שאני עם הפרעות קשב. אני מתלבטת אם כדאי לבדוק אפשרות של מערכות כאלה שמתקינים ברכב כדי שזה יתריע כשיש סטיה כלשהיא או משהו כזה. זה מתאים לאנשים כמוני או יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת יכולה לעזור? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    21/05/2013

שלום,
    אני לא מכירה ממש את המערכות האלה וכמה הן עוזרות לאדם עם הפרעת קשב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני ממליצה לך

אנבל
    22/05/2013

להיבדק שוב ולראות את חומרת המצב. לי באופן אישי מותקנת המערכת הזו של איווקס והיא אכן יעילה ומתריעה, על סטייה, אי שמירת מרחק וסכנת התנגשות, אבל לפי מה שאת מתארת ייתכן וכן תצטרכי טיפול מתאים שלאו דווקא נוגע לנהיגה עצמה אלא להפרעה ולכן כדאי קודם כל לראות רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו