הרפס שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס שפתיים
    רחלי
    16/05/2013

שלום, רציתי בבקשה לדעת, אם בן משפחתי חולה בהרפס שפתיים, כיצד אני עלולה להדבק? האם ההדבקות היא רק במגע ישיר עם הפצע או במגע בכלל עם בן המשפחה? אם אנחנו משתמשים באותה מקלדת מחשב, למשל, האם אני עלולה להדבק? מה הסיכויים שנדבקתי ואני עלולה להדביק מישהו אחר במגע או בנשיקה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס שפתיים

הוספת תגובה

• הרפס שפתיים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    17/05/2013

שלום,
    ההדבקה נעשית במגע ישיר או דרך חפצים כגון מברשת שניים, שפתון, כלי אוכל, סיגריה
    וכו', כלומר- חפצים שנגעו בשפתיים. מישהו שהוא נשא עלול להדביק אחרים גם בחלוף המחלה החריפה .
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, בבקשה.

קרן
    18/05/2013

כיצד נשא הנגיף יכול להעביר את הנגיף לאחרים בחלוף התפרצות המחלה? כשאין פצעים נראים לעין? אם אני גם נשאית הנגיף כיצד אוכל לבוא במגע עם בן זוג: נשיקות ומגע מיני, מבלי להדביק אותו? תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, בבקשה. - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    21/05/2013

שלום,
    עיקר ההדבקה- כשהשלפוחיות גלויות לעין, אך לא רק, מסתבר.
    נשא הוא מישהו שכבר עבר את המחלה הפעילה - בין ההתפרצויות.
    הבנתי משאלתך הראשונה שלא חלית מעולם בהרפס השפתיים, נכון? אם כך, להבנתי , אינך יכולה להדביק אחרים.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות!

קרן
    21/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו