מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס שפתייםרחלי16/05/2013
שלום, רציתי בבקשה לדעת, אם בן משפחתי חולה בהרפס שפתיים, כיצד אני עלולה להדבק? האם ההדבקות היא רק במגע ישיר עם הפצע או במגע בכלל עם בן המשפחה? אם אנחנו משתמשים באותה מקלדת מחשב, למשל, האם אני עלולה להדבק? מה הסיכויים שנדבקתי ואני עלולה להדביק מישהו אחר במגע או בנשיקה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שפתיים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי17/05/2013שלום,
ההדבקה נעשית במגע ישיר או דרך חפצים כגון מברשת שניים, שפתון, כלי אוכל, סיגריה
וכו', כלומר- חפצים שנגעו בשפתיים. מישהו שהוא נשא עלול להדביק אחרים גם בחלוף המחלה החריפה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת, בבקשה.
קרן18/05/2013כיצד נשא הנגיף יכול להעביר את הנגיף לאחרים בחלוף התפרצות המחלה? כשאין פצעים נראים לעין? אם אני גם נשאית הנגיף כיצד אוכל לבוא במגע עם בן זוג: נשיקות ומגע מיני, מבלי להדביק אותו? תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת, בבקשה. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/05/2013שלום,
עיקר ההדבקה- כשהשלפוחיות גלויות לעין, אך לא רק, מסתבר.
נשא הוא מישהו שכבר עבר את המחלה הפעילה - בין ההתפרצויות.
הבנתי משאלתך הראשונה שלא חלית מעולם בהרפס השפתיים, נכון? אם כך, להבנתי , אינך יכולה להדביק אחרים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות!
קרן21/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)