מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כבדמני24/05/2013
שלום אני בן 26 בריא לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם כלליות והכל היה תקין. לפני כשבועיים היה לי שבוע חום כמו וירוס במהלכו תפקודי כבד היו גבוהים . כיום אני מרגיש טוב א-ך בבדיקת דם חוזרת התפקודים עלו מאוד. gpt -180. Got-76 ggt-59 הרופא משפחה לא ידע כל כך מה להגיד לי אמר לי להפסיק כדור רסיטל שאני נוטל כבר 10 שנים שנראה תמוהה האמת. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה תפקודי כבד המלצה חשובה
ענת24/05/2013הרופאה של הפורום כתבה לך תשובה אך אני אוסיף מנסיוני האישי.
לי היתה מחלת הנשיקה קשה ביותר ( חודשיים השבתה )
אחרי חודשיים בעלי מצא באינטרנט טיפול פורץ דרך ברמה עולמית
שהעביר את המחלה תוך 4 ימים ( קבלתי קוקטייל צמחי נגד הוירוס )
בחודשיים האלה היו תפקודי כבד גבוהים מאד .
אחרי שסיימתי את הטיפול נגד מחלת הנשיקה ואני מתכוונת אחרי 4 ימים
תפקודי הכבד ירדו פלאים לרמה רגילה שלהם.
ממליצה לך ללא דיחוי לא להזניח את זה.
תחפש בגוגל - טיפול בלעדי למחת הנשיקה
תגיע לאתר עם הטיפול המציל חיים הזה.
שבת שלום ובהצלחה.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור
מני24/05/2013בבדיקות CMV הכל תקין וגם בהפטיטיס אז ממה זה יכול להיות? לחזור שוב על הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי29/05/2013שלום,
אפשר לבדוק שוב אנזימים לאחר כשבועיים ונוגדנים לוירוסים כגון EBV CMV ודלקות כבד.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)