שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נורית
    07/06/2013

שלום! קראתי שאסור לשתות מיץ אשכוליות עם/בסמוך ללקיחת תרופות מסוימות. האם זה נכון? ואם כן, באיזה תרופות מדובר? מה שבעיקר מעניין אותי לדעת אם אפשר לקחת עם/בסמוך למיץ האשכוליות זה התרופות הבאות: 1)אקמול, 2)ברזל עדין/מולטיויטמין לנשים בהריון. ואם אסור באמת לקחת תרופות מסוימות עם מיץ אשכוליות, האם הכוונה היא שאסור לשתות מיץ אשכוליות משעתיים לפני נטילת התרופה עד שעתיים אחרי נטילת התרופה או פחות מכך? שאלה נוספת: סירופ נגד שיעול (קודיביס)- נאמר לי לקחת פעמיים ביום אחרי האוכל. האם זה צריך להיות בשעות קבועות או שזה לא משנה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    08/06/2013

שלום,
    יש רשימה של תרופות שאסור בכלל לשתות מיץ אשכוליות או לאכול אשכוליות בזמן שנוטלים אותן. בד"כ מדובר בתרופות כרוניות נגד יתר לחץ-דם, למחלות לב, למניעת דחיית שתל, לסרטן, לבעיות נפשיות וכו'. לא מצאתי את התרופות שציינת ברשימה, אבל
    ליתר זהירות בדקי בעלון הצרכן .
    קודיביס - אני ממליצה בד"כ רק לפני השינה.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו