מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וירוס?רחל12/06/2013
לפני כשבוע התחיל לי כאב גרון, מלווה בחום, כאבי שרירים ובלוטות לימפה מוגדלות מאוד.
בהמשך, נוספה גם פריחה (נקודות אדומות קטנות) באיזורים שונים בגוף שלי.
אתמול, לאחר הסתכלות בגרון שלי, רופאה נתנה לי אנטיהיסטמינים לטיפול בפריחה, מתוך הנחה שלא מדובר בווירוס כלשהו ("מחלת הנשיקה", הרפס....).
היום השפה העליונה שלי נהייתה מחוספסת - מרגישה קצת כמו חול. האם זהו סימן מדאיג? האם יש צורך לחזור לבדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שתסתבכי עם זה
ענת12/06/2013תחפשי בגוגל - טיפול בלעדי במחלת הנשיקה
ותגיעי לאתר עם הטיפול היחיד שקיים בעולם למחלת הנשיקה ולוירוסים
ככה אני חיפשתי .
אם זה וירוס מה שיש לך אז הטיפול הזה יציל אותך בתוך 4 ימים
במקום שתסבלי חודשים ארוכים ומתישים ותשמעי מרופא משפחה כי עלייך לנוח עד שזה יחלוף מעצמו, כי מן הסתם לרופא משפחה אין תרופה להציע לך.
אל תחמיצי את המידע הזה.
ענת
מנסיון אישי ומר עם מחלת הנשיקה שנמשכה כחודשיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/06/2013שלום,
אם האבחנה לא ודאית ויש התפתחויות, יש מקום לבדיקה נוספת.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)