כאבים ברגלייים : שוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגלייים : שוקיים
    גליה
    21/06/2013

זה כבר כמה חודשים שיש לי כאבים בשוקיים גם ביום וגם בלילה. אני בת 43 והתחלתי ללכת עם עקבים לפני שנתיים ונאמר לי באחד מהפורומים שזה לא שייך לעקבים. הכאב ממשיך אז חשבתי לפנות אליכם כי אולי אתם יודעים למה זה שייך ? זה ששיחקתי כדורסל עד הצבא, כל הקפיצות והנחיתות יכולות להשפיע לטווח הארוך ??? ולמי לפנות בעניין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגלייים : שוקיים

הוספת תגובה

• כאבים ברגלייים : שוקיים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    21/06/2013

שלום,
    לכאב בשוקיים סיבות רבות אפשריות: כאב שהוא גם במנוחה וגם במאמץ יכול לנבוע מבעיה בורידי הרגליים. לא נראה לי קשר לכדורסל בעבר.
    כדאי לפנות לרופא המשפחה להערכה ראשונית.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את יכולה לפרט עוד סיבות ?

גליה
    21/06/2013

את העקבים פסלו באיזשהו פורום. אמרו שכאבים אחרים בד"כ נגרמים בגללם ולא כאבי שוקיים. אני אשמח אם זה נכון כי אני לא רוצה לרדת מהם...לא שאני הולכת כל היום. אני עובדת מהבית ורק בסידורים או ביציאות בערב ובסוף שבוע אני נועלת אותם.
    ואם זה לא עקבים או לא ורידים, מה עוד זה יכול להיות ? רופא המשפחה שלי בחופש ואני מודאגת/סקרנית.
    תודה מראש :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את יכולה לפרט עוד סיבות ? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    25/06/2013

שלום,
    כאמור יש הרבה סיבות לכאב בשוקיים ואין מטרת הפורום להחליף בדיקת רופא, גם אם הוא בחופשה לזמן מה.
    לשם השכלה כללית: הסיבות נעות מבעיות מקומית כגון אורטופדיות: עצמות (מבנה כפות הרגליים למשל), שרירים, גידים ,מפרקים, בעיות בכלי דם: ורידים , עורקים ועצבים ועד בעיות סיסטמיות ברקמות אלה.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו