פגיעה בגוף ובמערכת הריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בגוף ובמערכת הריאות
    שלומי כהן
    27/07/2013

שלום רב.היי שלום רב,שבת שלום ואחה"צ טובים.

שלום רב ושבת שלום.מה נשמע??מה העניינים??

-טוב קודם כל רציתי רק לשאול משהו ומקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה.

רציתי קודם כל להגיד שאני בחור בן 20 1.68. ואני רוצה להגיד ולשאול שאני כל חיי מגיל

אפס באמת אף פעם לא עישנתי ולא שתיתי,לא עישנתי לא סיגריות ולא נרגילות ואני לא שותה משקאות אלכוהוליים למינהם בכלל.. מה גם שאני עושה ספורט לבד עם עצמי ולא בחדר כושר..אני מתאמן עם עצמי משקולות וזה

והשבוע ואני באמת מודה..עישנתי סיגריה אחת מאז שאני בגיל אפס..כל החיים שלי עישנתי רק סיגרייה אחת שזה הייתה השבוע.

ורציתי לשאול האם יהיה נזק רב לגופי אחרי שעישנתי השבוע רק סיגריה אחת ובכלל רק סיגיריה אחת בכל החיים שלי??האם יהיה נזק רב מאוד לריאות שלי וללב??

ובאמת אף פעם לא עישנתי לא סיגריות ולא נרגילות ואני בכלל לא בנאדם מעשן,עישנתי השבוע רק סיגריה אחת בכל החיים שלי.....ורציתי לשאול האם לריאות שלי יהיה נזק רב מאחר ואני בכלל בנאדם שאוכל אוכל טוב ולא שטויות..מקפיד על תזונה טובה ובריאה ועושה ספורט לבד עם עצמי ולא בחדר כושר........ורציתי לשאול האם ייגרם נזק רב לגופי ולריאות שלי??

ובאמת זה הייתה רק סיגריה אחת בכל החיים שלי מאז שאני בגיל 0 ואני לא בנאדם מעשן בכלל!!!!חשוב לי להבהיר

מחכה לתשובה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה בגוף ובמערכת הריאות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    31/07/2013

שלום,
    מקווה שזאת תהיה הסיגריה האחרונה שלך... ואז באמת לא צפוי נזק.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי-פגיעה בגוף ובמערכת הריאות

שלומי כהן
    31/07/2013

היי שלום רב לך יעל.היי.

היי שלום רב וצוהריים טובים. אהה רק רציתי לשאול ולהגיד שאני רוצה להגיד ולהדגיש באמת ואני לא משקר שאני לא מעשן לא סיגריות ולא נרגילות ואף פעם לא עישנתי באמת..בחיים שלי לא עישנתי מגיל אפס...

באמת..אני גם לא שותה משקאות חריפים כמו וודקה ומרטיני וכל זה..לא יודע לא מבין בשמות של משקאות חריפים...בקיצור אני לא שותה אותם בכלל....ואני לא בחור מעשן בכלל..

אני גם לא הדלקתי גפרורים בחיים שלי..באמת..אפילו גפרורים..ורציתי לשאול שהסיגריה הזאת שעישנתי רק אחת בכל החיים שלי ואני לא מעשן בכלל ואני עושה ספורט ואוכל טוב יכולה לעשות לי נזק רב ב-ריאות שלי???

ושוב אני לא בחור/בנאדם מעשן,לא רוצה לעשן,אף פעם לא עישנתי ואני גם לא ייעשן בעתיד מבחינת המון המון סיבות:כלכליות,בריאותיות,ריח מסריח,תלות,שיניים צהובות ועוד ועוד סיבות שלא צריך שאני אפרט אותם כי כולם יודעים את זה.....

אני גם בחיים שלי לא עישנתי לא סיגריות ולא נרגילות..אז יהיה לי נזק מאוד גדול בריאות שלי אחרי הסיגריה האחת והיחידה שעישנתי בכל החיים שלי??

מחכה לתשובה ויום טוב

שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו