מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בלשוןTTT29/07/2013
שלום,
לפני כשבועיים יצאו לי פצעים רבים מאוד על לשון קטנים בצבע צהבהב אחר כך הפכו ללבן ואז ורוד ונעלמו., אגב היה לי גם פצע גדול על השפה האחורית.(הייתי גם בלחץ גדול בעבודה ודברים שהטרידו אותי), ביקרתי את רופא המשפחה אז והוא נתן לי אורקורט E. אכן מרחתי פעם פעמיים והיתה הקלה והפצעים הרבים עברו(אציין שבעלי סבל מכך כ-3 ימים לערך בגללי כנראה...) ביומיים האחרונים גדל לי כל יום פצע אחד בקצה הלשון (אחד גדל ואחד נעלם) וחוץ מאשר שזה מלחיץ ומעט מציק ושורף אני לא יודעת אם מותר לי למרוח אורוקט כיוון שגיליתי לפני מספר ימים שהינני בהריון, האם מותר? אני יודעת שלחץ לא מוסיף לזה אבל... האם יש סיבה להיות בלחץ?
למה זה בא וחוזר? האם יש קשר להריון? מקריאה באינטרנט ממש נחרדתי ונלחצתי יותר
לתשובה מהירה ואולי לתובנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בלשון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/07/2013שלום,
התיאור שלך מתאים למחלה וירלית וגם היתה כנראה הדבקה .
יש אזהרה לגבי שימוש במשחה בשליש ההריון הראשון אבל לא הוראת נגד.
אין סיבה ללחץ. זה יעבור.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)