מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעל20/08/2013
שלום,
אני חיילת וביום שבת קמתי עם חום 38 ללא תסמינים נוספים פרט לסחרחורת ומעט כאב ראש. הלכתי בערב לביקור רופא כי חשדתי שזה קשור לדלקת בשתן שהייתה לי כשבועיים לפני ועברה (ללא נטילת אנטיביוטיקה-רק שציה מרובה, כדורי חמוציות ופעמיים כשהיה ממש קשה נטלתי סדורל). בביקורופא עשו לי סטיק בשתן, והפנו אותי למיון כדי לוודא שאין בעיה בכליות. במיון עשו לי בדיקות דם ושתן ואמרו שאין סימנים לדלקת ושזה כנראה ויראלי. למחרת היה לי חום 40, ואמא נבהלה ולקחה אותי שוב למיון. עשו לי בדיקות יותר מקיפות (צילום חזה, בדיקת דם+שתן, ובדיקת תפקודי כבד). לפי הרופאים לא היה משהו חריג במיוחד. בכל אופן שחררו אותנו ואמרו לחכות 48 שעות ואם החום לא יורד לחזור ביום השלידי. אתמול ניסינו להימנע כמה שיותר מלקיחת כדורים והורדנו את החום עם חומץ ומקלחות קרירות. ביומיים האחרונים התחלתי לאכול טיפה, ויחד עם זאת הגיע הצורך להתפנות.. אולם כל פעם שהלכתי לעשות את צרכיי זה היה נוזלי, שלשול אך ללא כאבי בטן או דחיפות או צורך לחזור כל רגע לשירותים.. השאלה שלי היא האם החום יכול לגרום למעט שיבושים במערכת העיכול או שזו אינדיקציה למחלה מסוימת שלא תפסו במיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/08/2013שלום,
שלשול יכול להיות ביטוי של מחלה במערכת העיכול בד"כ ולפעמים ביטוי של מחלת חום סיסטמית בעיקר בילדים קטנים . במבוגרים פחות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)