כרס נפוחה לנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרס נפוחה לנשים
    מלאני
    23/08/2013

שלום אני מלאני בת 19, אני בחורה רזה יחסית אבל ישלי תופעה של כרס נפוחה מאוד, גילו לי צילאק לפני 5 שנים ואני שומרת על דיאטה נכונה ורואים זאת בבדיקות הדם. אך הכרס פשוט לא יורדת והיא נפוחה מאוד.. בבקשה תעזרו לי אני מודאגת. תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרס נפוחה לנשים

הוספת תגובה

• כרס נפוחה לנשים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    24/08/2013

שלום,
    באופן כללי -בטן תפוחה יכולה להיות עקב ריבוי גזים, ריבוי שומן, או רקמת שריר מועטת.
    מאחר ואת רזה וגם נמנעת מלאכול קמח לסוגיו, אני ממליצה על תרגילים לחיזוק שרירי בטן, למשל פילאטיס . (אם מדובר בריבוי גזים: שנוי בתפריט, יציאות סדירות, פרוביוטיקה).
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

מלאני
    25/08/2013

מה זה עוד יכול להיות? זה במת יכול להיות פשוט מלא שומן? כי זאת כרס גדולה.. וממש לא מתאימה למישהי רזה בת 19 תודה ויומטווב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    30/08/2013

אמרתי שלא נראה לי שומן, יותר סביר גזים או שרירים רפויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו