שלפוחית רגיזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית רגיזה
    סיגל
    30/08/2013

אני בחורה בריאה בת 24, סובלת מאז ומתמיד משלפוחית די רגיזה (כמעט כל לילה קמה פעם אחת אחרי בערך 6 שעות שינה לשירותים, במהלך היום כל שעה וחצי-שעתיים, במזג אוויר קר כל שעה ופחות)
    אני לקראת טיול ארוך בדרום אמריקה ומאד מודאגת מעניין השתן בנסיעות ארוכות באוטובוסים של מעל שעתיים. מניסיון העבר קרה לי בטיולים בחו"ל מצבים בהם התאפקתי עד כדי כאבים וסבל נוראי כשהנסיעה היתה יותר משעתיים ללא עצירה לשירותים ואני חוששת שהמצב יחזור על עצמו הרבה פעמים עכשיו כשאני יוצאת לטיול של חצי שנה.

האם יש אפשרות לקחת לתקופת הטיול כדורים שעוזרים להתאפק במצב של נסיעות ארוכות שבהן אין שירותים יותר משעתיים? האם אפשר לקחת רק מדי פעם תרופות לשלפוחית רגיזה או שזו תרופה קבועה? האם יש סיכון בתרופות האלה? כמובן שביומיום אני פחות סובלת מהמצב משום שכל עוד אני לא בנסיעה תמיד יש שירותים בסביבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחית רגיזה

הוספת תגובה

• שלפוחית רגיזה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    30/08/2013

שלום,
    כדאי לבקש מרופא המשפחה או מאורולוג תכשיר כגון: וסיקר, דטרוזיטול, טוביאס.
    לוותר על קפאין ושתייה ממותקת. ללמוד תרגילים לחיזוק רצפת האגן (פילאטיס למשל)
    כולל הארכת זמן ההתאפקות.
    טיול נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו