בחילות וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות וכאבי ראש
    שי
    07/09/2013

היי, אני בת 22 ומעולם לא סבלתי מכאבי ראש, בטן או בחילות, אבל בחודשים האחרונים הם לא מרפים ממני. זה התחיל בכאבי ראש קטנים, יום אחד כאב הראש היה כל כך מהמם בעצמה שלו שזה הגיע למצב שלא יכולתי לקום וכל כך כאב לי שאפילו את העיניים לא יכולתי לפתוח, כל תזוזה גרמה לי בחילה ובעיקרון הייתי משותקת משהו כמו יומיים. אמרו לי שזה מגרנה ושהיא באה בהתקפים ושזה יעבור תוך יומיים שלושה. זה באמת עבר, ומאז זה לא קרה שוב בעצמב כזאת אבל מאז הבחילות לא עוברות לי. לפעמים הן ממש מציקות וחזקות אבל רוב הזמן הן קטנות ולא מזיקות אבל תמיד שם, נלוות בכאבי ראש קטנטנים. עשיתי בדיקת דם והכל יצא תקין ואני כבר לא יודעת מה לעשות, כי זה ממש מפריע לי בתפקוד. בנוסף לפעמים יש לי גם כאבי בטן בנוסף. אני בחורה בריאה בדרך כלל ולכן זה ממש מוזר לי וכבר חודשים ארוכים שזה לא עובר. אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות וכאבי ראש

הוספת תגובה

• בחילות וכאבי ראש - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    10/09/2013

שלום,
    יש להמשיך את הבירור, גם לכאב ראש , בחילה וכאב בטן, ולחשוב גם על סיבות גופניות
    ורגשיות.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

שי
    11/09/2013

להמשיך את הבירור? איך? אצל מי? הרופא שלי שלח אותי לבדיקות דם והוא אומר שהוא לא יודע מה זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו