הרגשת נימול בידיים וברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת נימול בידיים וברגליים
    ת.
    26/09/2013

שלום.אני בת 39.כבר שנים שיש לי בעיה בידיים שהם נרדמות אבל זה פחות מפריע לי כי זה בעיקר בבקרים וזה גם אצלנו במשפחה.בזמן האחרון אני מרגישה שכף הרגל שלי כאילו נרדמת ולפעמים כמו זרמים.עשיתי בדיקות דם והכל בסדר כולל הסוכר.אני יושבת הרבה בעבודה אבל משתדלת לעשות הליכה בת שעה כל יום (לא הליכה מהירה).הלכתי לאורטופד והוא הפנה אותי לעשות מדרסים מיוחדים וכך עשיתי וגם הזמנתי נעלי ספורט מיוחדות שאני מקפידה ללכת איתם כל הזמן.
    מה קורה ולמה ההרגשה הזאת? אגב, בידיים קורה במהלך היום שלפעמים אני מרגישה שכריות האצבעות נרדמות.

אגב, אני יודעת שיש ניתוח לידיים אבל אני לא מעוניינת לעשות אותו ונעזרת בדיקור סיני שלפעמים עוזר אבל מאחר והטיפול יקר אני לא עושה אותו כל הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרגשת נימול בידיים וברגליים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    27/09/2013

שלום,
    מדובר בפראסטזיה, שהיא תופעה הקשורה בבעיה בקצות העצבים, בד"כ.
    סיבות אפשריות: חוסר בוטמין B12 , הפרעות במינרלים והורמונים , בעיות מקומיות כגון
    לחץ על העצב המדיאני בשורשי הידיים.
    האם עברת בדיקת EMG ?
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.לשאלך...

דנה
    28/09/2013

לא עברתי את הבדיקה.לגבי ויטמין בי 12, הוא תקין אצלי.איך אני יכולה לדעת עם חסרים לי מינרלים? עשיתי בדיקה הורמונלית והכל תקין.מה עושים עם זה בדר"כ? יש טיפול לזה? תודה לך. האם זה מחמיר עם השנים או עלול ליצור מוגבלות כלשהי ברגליים, בתנועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו