גרד ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד ברגליים
    דנה
    26/09/2013

אני בת 30+ נשואה עם ילדים. יש לי מזה כמעט שנה גרד ברגליים שמתחיל מקו המותניים ומטה (לא כולל כפות הרגליים).
    הגרד מופיע בעיקר לקראת שעות הערב באזורים שונים ברגליים שמשתנה (כאילו עקץ אותי יתוש במקום מסויים, אבל תחושת הגרד חזקה), אלא שברגליים אין כל סימן של עקיצה/פריחה/אדמומיות או משהו דומה לזה.
    זה מורגש חזק יותר אם אני לובשת מכנסים.
    הגרד נמשך כמה דקות (אלוורה ותכשירים מרגיעים לא עוזרים), ומפסיק.
    הייתי אצל רופאת משפחה שאמרה שאין סימנים לאלרגיה.
    הייתי אצל רופא עור ששלל אפשרות לאלרגיה, סקביאס או כל דבר אחר ונתן לי למרוח משחה נגד סקביאסס (שלא עזרה).
    הלכתי אפילו למומחה לכלי דם (לאחר שקראתי באינטרנט שתתכן שהפרעה בזרימת הדם לרגליים עשויה לגרום לגרד) ולאחר בדיקה שטחית של הרגליים אמר שזה לא קשור לתחום טיפולו.
    מה לעשות? למי אפשר לפנות? האם רופא כלי דם הוא המומחה לעניין? אני סובלת נורא ואובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד ברגליים

הוספת תגובה

• גרד ברגליים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    27/09/2013

שלום,
    לבירור גרד - אפשר לבצע בדיקות דם שונות (סוכר, ס"ד, רמות ברזל, אלקטרוליטים, סידן, רמות IGE ).עור יבש יכול להסביר. אם הגרד יותר בפעילות אפשר לחשוב על אורטיקריה כולינרגית .
    אפשר גם לבקש יעוץ אלרגי.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו