אפטות בתדירות גבוהה יחסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפטות בתדירות גבוהה יחסית
    אלי
    29/09/2013

שלום,
    אני בחור בן 22 בריא בד"כ והשתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה. לדעתי בערך מזמן השחרור החלו להופיע לי לפחות מדי חודש פצעים לבנים בפה ולפעמים יותר מאחד בזמן נתון. בצבא הייתי אוכל מאוד מסודר ומגוון ואני חושש שאולי עכשיו אני מפספס איזה משהו(למרות שאני משתדל להקפיד על אוכל מגוון ובריא גם עכשיו). יכול להיות שזה קשור לחסר תזונתי מסוים? למה אפטות יכולות להיות קשורות? מדי פעם אני מבין שיכולה להופיע בלי סיבה אבל זה באמת יותר מדי במקרה שלי.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסיון

דנה
    01/10/2013

הגורם זה וירוס
    לי היה את הסיפר הזה של אפטות מתמשכות
    מה שהעלים אותן היתה תרופה צמחית שמיועדת במקור למחלת הנשיקה
    תחפש בגוגל - אקטימור

ביי בהצלחה לך זה באמת לא נעים הסיפור הזה
    ומרופאים קונבציונלים לא נרפאים לצערינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    04/10/2013

ויש "רופאים" אלטרנטיביים חסרי פרנסה שמחפשים אותה דרך פורומים של רופאים קונבנציונליים... דנה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפטות בתדירות גבוהה יחסית - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    04/10/2013

שלום,
    לפעמים הגורם זיהומי, לפעמים חסרים תזונתיים, מחלות סיסטמיות וברוב המקרים- ללא סיבה ידועה.
    הייתי מתחילה עם בדיקות דם שיכללו שקיעת דם , ספירת דם, ויטמינים ומינרלים.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו