2 בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 בעיות
    ת.
    25/10/2013

שלום.אני בת 39.גרה בארה"ב.היה לי חוסר רציני בפריטין ולכן עברתי בחודש אוגוסט 3 עירויי ברזל.לאחרונה שמתי לב שהציפורניים שלי מתפצלות וממש השכבה העליונה מתקלפת אפילו. מה זה יכול להיות? אני יודעת שבעונות מעבר די שכיח שהשיער נושר וכו' אבל... אשמח לדעת מה דעתך.הרופאה שלי אומרת שה- ב 12 שלי בסדר וכך גם הקלציום (האם בודקים את הקלציום בבדיקת דם פשוטה?).מה דעתך? אגב, אני לא נוטלת ויטמין D כמקובל פה כי אני שוכחת.

בעיה שניה - לאחרונה אני מרגישה במותן שמאל כמו דקירות , כאילו שפיץ של משהו.האם זה יכול להיות אבנים בכליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 בעיות

הוספת תגובה

• סליחה שכחתי להוסיף...

ת.
    25/10/2013

שכחתי להוסיף בבעיה 2 שאני מרגישה את הדקירה בעיקר כשאני מתכופפת ואז אני ממש מרגישה כמו שפיץ של משהו במותן וזה כאב חד שעובר כשאני מתיישרת.

תודה רבה (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שכחתי להוסיף... - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    01/11/2013

שלום,
    יתכן שהשנויים בצפורניים ם תגובה מאוחרת לחוסר בברזל ואם לא משתפר- אולי חסרים אחרים.
    כאב מותן בשנויי תנוחה בד"כ מקורם בשרירים עצמות גב וכו' ולא בכליות
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו