שיעול טורדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני
    מיכל
    20/11/2013

שלום, מזה כחודשיים אני משתעלת. השיעול אינו מלווה בליחה. נוצר גירוי לשיעול ברגע שאני מדברת ונושמת מהפה. כמעט ולא משתעלת כשאני נושמת מהאף. רופאת המשפחה ביצעה לי בדיקה עם המכשיר שלה ולא מצאה דבר. נתנה לי הפנייה לצילום רנטגן.
    שאלתי: האם הצילום הכרחי? מה הסיבה לשיעול לדעתך? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול טורדני

הוספת תגובה

• צרת רבים חצי נחמה...

ליאת
    21/11/2013

היי, את לא לבד...
    אין לי מושג מה הסיבה והמקור לשיעול כי אני לא רופאה אבל בדומה אליך גם אני סבלתי תקופה ארוכה משיעול וליחה שפשוט לא היו נעימים... גם לי הרופאה עשתה בדיקות ומשטח גרון אבל לא נמצא כלום. חברה המליצה לי על סירופ טננבלוט שמתאים לשימוש בכל סוגי השיעול ומפיג את תסמיני הליחה, בנוסף הומלץ לי לשמור על החום באזור הצוואר והגרון וללכת עם צעיפים וחולצות שמכסות כמה שיותר, דבר אחרון אמרו לי להימנע משתיית שתייה קרה במיוחד. לא יודעת אם מדובר בנוסחת קסם אבל אצלי זה עבד ולכן אני ממליצה בחום. תרגישי טוב! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה למיכל על ההמלצות!

מיכל
    21/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול טורדני - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    30/11/2013

שלום,
    לפעמים נחוץ צילום כדי להתקדם באבחנה ובטיפול.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו