חסרת אונים ממש זקוקה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים ממש זקוקה לתשובה
    טובית
    25/11/2013

הנני בת 39 נשואה עם שני ילדים בריאה בדכ למעט ריפלוקס ופסויראזיס אני ללא אמצעי מניעה מאז הלידות סובלת נורא בביוץ ובמחזור גם לפני ביוץ וגם לפני מחזןר ובמהלכן וזה מתבטא בכאבי בטן חזקים תחתונה כאבים בצדדים ברגליים וגם בריבוי של יציאות בשירותים וגם לפעמים שילשול וזה קורא כל חודש בחודשו הייתי אצל רופא נשים בדק הכל הכל תקין ואמר שאין מה לעשות כי גלולות רני לא רוצה וגם רופאת משפחה טוענת אותו דבר הדאחה שלי למה זה קורה ומה בכל זאת ניתן לעשות ממש אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסה לעזור

שקד
    25/11/2013

הי חופית
    אני לא רופאה וברור שאת צריכה לקבל תשובות מגורם מוסמך אבל הכאבים שאת מתארת מאוד מזכירים אנדומטריוזיס ובעיקר כיציינת שזה מקרין לרגליים, שלשולים וכו' שזה אופייני מאוד לזה. לצערנו, לא הרבה גניקולוגים מודעים למחלה שאם כן היה נחסך סבל רב. ממליצה לך להיכנס לאתר של איגוד האנדומטריוזיס ולקרוא. אולי תוכלי להזדהות אם מה שרשום שם ולקבל כתובות למי לפנות.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ימית
    26/11/2013

הי הייתי אצל הגינוקולג שלי ושאלתי אותו על זה טוען שאין לי את זה לפי האולטרנסונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת אונים ממש זקוקה לתשובה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    30/11/2013

שלום,
    אני ממליצה בדיקה גניקולוגית יסודית כולל אולטרא סאונד.
    ואם עברת את כל זה- אולי שווה לנסות טיפול הורמונלי בכל זאת.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו