מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות?
    ו
    30/11/2013

שלום רב,

אני בת 25 ועל סף ייאוש, מאוד צריכה עזרה והכוונה..

מזה שנה מופיעים אצלי תסמינים משונים הכוללים חום גבולי (37.2-37.3) שעולה ויורד במהלך היממה, חוסר תיאבון , אובדן משקל (כ4 ק"ג), תשישות , כאבי שרירים, כאבי גרון , כאבים עמומים בבטן עליונה בצד ימין בעיקר, לאחרונה התווספו גם הזעות לילה והופיעו כמה בלוטות לימפה נפוחות ומעט כואבות באזור הלסת.

עשיתי מספר בדיקות דם , אולטרסאונד ורנטגן - לא נמצא דבר. אם כי בבדיקה האחרונה היתה לי כמות מעט נמוכה של לימפוציטים - כ-0.57 , אך רופאת המשפחה אמרה כי זה לא משמעותי ובבדיקה חוזרה התוצאה תהיה תקינה.

אני מאוד חוששת שזו יכולה להיות מחלה ממאירה. אך הרופאה אמרה שזה לא יכול להיות כי היו מוצאים רמזים לכך בספירת הדם שיצאה תקינה (כמעט).
    מה יכול לגרום לכל התסמינים הללו? האם יכול להיות שהרופאה מפספסת משהו? מה היית ממליצה לעשות בשלב זה? האם ישנן בדיקות נוספות שעליי לבקש?

תודה מראש וסליחה על הפוסט הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• דעתי מנסיון שזה מחלת הנשיקה

ענת
    30/11/2013

מדוע לא בדקו לי סיפור וירלי של מחלת הנשיקה.
    אני עברתי את הסיוט הזה בצורה קשה.
    אל דאגה גם אם זה מחלת הנששיקה קיים פתרון ברמה עולמית
    שמעלים אותה בתוך 3 ימים.
    תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה
    זה האתר של הטיפול המציל חיים הזה.
    זו דעתי ואני מקווה שהארתי לך משהו.

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו