מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיפקודי כבד ומחלת הנשיקהחיילת31/03/2008
לפני ככמעט שנה וחצי חליתי במחלת הנשיקה באופן קשה(היום אני בת 19) . לפני כשבוע ערכתי בדיקות דם שהראו כי תפקודי הכבד מעט גבוהים( 79 GPT ו 34 GOT ו 93.8 GGT ) יש לציין כי בבדיקה האחונה שערכתי ב-11.06 התוצאות היו - 58 GPT ו 32 GOT ו 98 GGT .
בנוסף הבדיקות שערכתי לפני כשבוע הראו כי גם ה- EBV-IGM ןגם ה- EBV-IGG חיוביים .
האם בעקבות התוצאות הנ"ל אסור לי לקיים פעילות ספורטיבית אינטסיבית ( קורס קק"צ) למרות שבשנה האחרונה תיפקדתי באופן רגיל שכלל ספורט ? ( יכול להיות שזה השפיע על התוצאות?)
האם לא התגברתי על המחלה מאז או שזו פעם שנייה שאני חולה בכך?
ומה אני יכולה לעשות ע"מ לשפר את תיפקודי הכבד ? (תזונה , ויטמינים?)
אודה על התיחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי כבד ומחלת הנשיקה
ד''ר גרי בלומברג01/04/2008שלום, חייילת
האם מחלת הנשיקה שהייתה לך אז הייתה מ EBV או מ CMV? אם היה CMV אז אולי כעת יש EBV. אם היה EBV כדאי לבדוק EBNA שיגיד אם המחלה הייתה. לעיתים רחוקות EBV חוזר.
ההפרעה הקלה באנזימי כבד יכול להיות מוירוסים אחרים, שתיית אלכוהול, השמנת יתר ועוד. לא דורש בירור או טיפול מעבר למעקב.
לגבי כשירותך לקק"צ - הבעיה היא טחול מוגדל במחלה. כדאי לפנות לרופא/ה תבאי/ת לבדיקה פיזיקלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)