כאבים באזור הכליות בשעות הבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור הכליות בשעות הבוקר
    אביתר
    15/12/2013

היי,
    אני לא בטוח אם פניתי לפורום הנכון, אודה אם תפנו אותי במידה וטעיתי.

אני בן 23, ובחודשים האחרונים מופיעים לי כאבים בשני צידי הגב, בין הגב התחתון למרכז הגב. הכאב לא מרגיש שטחי אלא פנימי, ונעלם מספר דקות לאחר מתן שתן ראשון של הבוקר. הכאב לא חוזר במהלך היום.

בתחילה הכאבים הופיעו רק לאחר שנת לילה ארוכה מהרגיל (לדוגמא בסוף שבוע), אך לאחרונה הם מופיעים בכל בוקר, ולעתים אני גם מתעורר במהלך הלילה וחש את הכאבים. לא מדובר בכאבים עזים, וקשה לי להצביע על נקודה מדוייקת, אבל נראה שבבקרים שונים הם מופיעים בעצימות שונה.

אציין שאני לא נוהג לשתות שתייה ממותקת ושאינני צורך אלכוהול באופן קבוע (בדרך כלל עד לכוס יין אדום בשבוע) ואני מבצע פעילות גופנית חמש פעמים בשבוע.

התזונה שלי כוללת אחוז גבוה של חלבונים, דבר שמחזק את המחשבה שלי שאולי מדובר בכאב שנובע מהכליות.

א. האם הדבר מסוכן?
    ב. לאיזה רופא עלי לפנות במידה ואני מעוניין לאבחן את הנושא יותר לעומק?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום גם לי יש אותה בעיה..

אלירן
    27/07/2014

שלום גם לי יש את אותה הבעיה האם מישהו נתן לך כיוון או יש תשובה למישהו ממה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גם לי יש אותה בעיה.. - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/08/2014

שלום,
    דוקא לי נשמע ממקור שרירי הגב, אבל קל לבדוק את הכליות: בדיקת שתן פשוטה ואם שי ספק, אולטראסאונד כליות.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו