תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה
    עידו
    02/04/2008

שלום ד"ר תודה על התגובה
    אין לי לרוב צריבה במתן השתן ,מה שמפריע זה עיקצוצים באשכים.
    נוצרה לי בעיה של השן בינה שהיא גודלת החלה לכאוב מאתמול ניתנו לי לקחת אנטיבוטיקה והתחלתי לקחת היום בבוקר בשביל הדלקת בתריסיון ודלקת בקיבה ,האם אפשרי לקחת אופטלגין נגד הכאבים של השן בינה למרות שאני לוקח טיפול משולש .ומקווה שגם הוא יעבוד על השן בינה וירגיע את הכאבים.בנוגע לחיידק בשתן ולחיידק במעיים הרופאת משפחה אמרה לי שהטיפול המשולש יחסל אותם אני צריך טיפול לכל הדרכי עיכול.
    אמרתי לה שלכל חיידק יש את הרגישות אנטיבוטיקה שלו היא לה השיבה לי.
    האם זה נכון שהטיפול משולש יחסל את החיידק במעי וגם בשתן?
    בתודה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקות

ד''ר גרי בלומברג
    04/04/2008

שלום, איתן

אין מנעיה לקחת אופטלגין עם הטיפול המשולש או עם כל אנטיביוטיקה - כמובן אם אתה לא רגיש לאופטלגין.

אם אתה לוקח מוקסיפן כחלק מהטיפול המשולש הוא מטפל גם בשן וגם בשתן וגם בחיידק של הקיבה.

אין אנטיביוטיקה אחת לכל חיידק. האנטיביוטיקות עובדות על קבוצות של חיידקים ולחיידק אחד רגישות להרבה אנטיביוטיקות (בינתיים, אבל שימוש רחב מדי באנטיביוטיקה מעלה את העמידות של החיידקים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו