מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףעידו16/01/2014
שלום רב..
התחלתי להתאמן לפני שלושה חודשים..אימונים אינטנסיבים וגם שתיתי שייק חלבון גיינר.. שדרך אגב הייתי שותה אותו והיה לי אחרי זה פיפי בתדירות ממש גבוה..בקיצור עשיתי בדיקות דם שיגרתיות שאני עושה מגיל צעיר כמו cpk ועוד.. למשל לפני חצי שנה כשלא הייתי מתאמן הוא יצא לי 184 שזה תקין.. ועכשיו אחרי יצא לי 5,000, הרופא התקשר אליי ואמר לי לחזור על הבדיקה שוב.. יצא לי גם AST(got)-112, LDH-594 ..
רציתי לדעת האם הם יצאו גבוהים בגלל הcapk?
1.האם זה בגלל שהתאמנתי אימונים שהיו קשים עליי? ובאמת השרירים שלי היו תפוסים כמה ימים וגם בזמן שעשיתי את הבדיקת דם
2.האם השייק חלבון ששתיתי גם השפיע?
יש סיבה לדאגה? מה מומלץ לעשות בנוסף?
אני יחזור על הבדיקות בעוד כשבוע וחצי ובלי להתאמן..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי17/01/2014שלום,
מקור האנזים בשריר- ולכן אני מסכימה עם הוראות הרופא. יתכן שהעלייה נבעה ממאמץ שרירי מופרז - או מבעייה שריר- ולכן אכן דרושה בדיקה נוספת.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)