מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקיצת עכביש?מאיה29/01/2014
שלום
אני נמצאת כרגע בדרום אמריקה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי במהירות.
אני בת 23 ומטיילת חודש בדרום אמריקה. בערך מאז תחילת הטיול הופיעו לי 2 נקודות מגרדות באצבע משום מה היום שתי הנקודות התחילו לגרד וגם יצא מאחת הנקודות מין נוזל שקוף לאחר שלחצתי על הפצע.
חיפשתי באינטרנט וראיתי שיכול להיות שזו עקיצת עכביש.
החל מאתמול אני מרגישה חולשה ואפילו הקאתי אומנם לדעתי זה מכיוון ששתיתי כמה כוסות יין דבר שאני לא רגילה אליו.
למרות שעבר יום הקאתי והוצאתי נראה לי את כל האלכוהול שהיה ... אני עדיין חסרת תאבון ומרגישה חלשה...
שתי הנקודות לא שינו צורה מאז שאני זוכרת אותן אומנם היום נהייתה סביבן נפיחות קלה בצבע לבן. מצד שני הפצע לא עבר...
האם עלי לדאוג? האם לקחת משהו נגד אלרגיה או שזה לא יעזור ?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת עכביש? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי04/02/2014שלום,
אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
קשה לי לצערי לעזור על סמך תיאור בלבד. אפשר בעתיד לשלח תמונה וכמובן לפנות לעזרה רפואית.
לבריאות וטיול נעים ובטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)