מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דםמיכל אהרון02/02/2014
שלום רב !!!
אני בת 65, לאחרונה עשיתי בדיקות תוצאותיהן :
cholesterol 196
triglycerides 329
cholesterol hdl 51
non hdl cholesterol 145
רציתי בבקשה לשאול , את הבדיקות הנ"ל עשיתי לאחר שהרופאה אמרה לי להוריד את התרופה שלקחתי שנים, תרופה בשם בזיפיברט 400, הייתי לוקחת אותה בשילוב עם סימבסטטין בערב. בדיקה שעשיתי לפני זו הנזכרת למעלה הייתה בסדר גמור מבחינת ערכי הכולסטרול והטריגליצרידים. שבוע רק שהורדתי את הבזיפיברט 400 כבר עלה לי הטריגליצרידים ל-329. הרופאה טענה שאני לוקחת יותר מידי תרופות ולכן הורידה לי את הבזיפיברט, האם באמת יכול להיות שהורדת התרופה בזיפיברט גרמה לערך גבוה של טריגליצרידים ?, מה לעשות הרופאה מתעקשת שלא אקח את התרופה הנ"ל ואני מאוד פוחדת שהטריגלצרידים לא יעלו יותר ?, האם יש מקום לדאגה ?
אגב הדבר היחיד שאמרה לי הרופאה לאחר שהתעקשתי זה לחכות לעוד שלושה חדשים ואז אעשה בדיקת דם נוספת, אבל אני פוחדת שבשלושה חדשים האלו המצב יחמיר, מה לעשות, זקוקה לעצה.....
תודה מקרב לב
מיכל אהרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי04/02/2014שלום,
אכן הבזפיברט נועד להוריד את רמת בטריגליצרידים. אני לא יודעת מה היו שקולי הרופאה
כשהורידה דוקא תרופה זו ואני לא מכירה את כל המכלול של מצבך הרפואי.
כדאי לדון על זה עם הרופאה ולנסות להבין .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)