לימפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפות
    אלקס
    05/02/2014

תוצאות לפני 9 חודשים
    באזור תת לסתי משמאל נצפתה בלוטת לימפה תגובתית בודדת מוגדלת עד 24מ"מ -כמו כן בתחנה 5 של הצוואר מימין הודגמו עוד מספר בלוטות תגובתיות המגיעות בציר אורכי עד 15 מ"מ -באספקט לטראלי של הצוואר מצד שמאל נצפתה קשרית לימפה שטחית בגודל עד 9 מ"מ בעלת מרקם תקין.
    ועשיתי סינר אצל אף אוזן גרון יצא תקין

תוצאות לפני שבוע
    אונה ימינית 13*16*39 מ"מ זרימת דם סבירה
    אונה שמאלית 14*17*37 מ"מ זרימת דם סבירה
    נצפו בלוטות לימפה מוגדלים בשרשרת הגיגולארית :עם ציר אורכי מימין עד 10 מ"מ כמו כן בלוטה נוספת בשליש העליון של הצוואר הימני עם ציר אורכי כ 15 מ"מ ומשמאל הודגמה בלוטה בצוואר עליון עם ציר אורכי 18 מ"מ ובשרשרת הגיוגולארי מספר בלוטות עם ציר אורכי עד 9 מ"מ .הודגמה בלוטה נוספת אחורית עם ציר אורכי כ 22 מ"מ.
    מה אני אעשה עוד דואג ומפחד -אני בדרך כלל בנאדם בריא בן 28 מצאתי הלימפה במישוש ומרוב פחד עשיתי הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפות

הוספת תגובה

• לימפות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    07/02/2014

שלום,
    נראה לי שכבר עניתי בפורום אחר.
    הגדלת קשריות לימפה בצואר דורשת בירור ומעקב. חשוב מה הקליניקה ומה קורה עכשיו.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו