מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית ראייה שהתחילה השבועלא בריא17/02/2014
אהלן דוקטור. רקע כללי, בן 25, חולה סוכרת נעורים , לא מאוזן (a1c - 9.5) וסובל מדיכאונות, מטופל באסטו באופן מוצלח. ועכשיו לבעייתי הנוכחית. לאחר תקופה די לחוצה (לא יודע אם זה קשור אבל ממש ביום שבו התחילה הירידה מהלחץ זה התחיל), התחלתי לסבול מכאבי ראש ומ"ראש כבד" מין הרגשה מוזרה של כבדות בראש. התלוו לה בחילות, ציפצופים באוזניים וכו'. התופעה שיותר הדאיגה אותי זה מין תחושה מוזרה בעיניים כאילו השריר שם נתפס או משהו וכאשר אני מסובב את הראש או מתחיל ללכת קשה לי להתפקס, אבל זה מרגיש ממש פיזי, כאילו לוקח לעין יותר זמן להתיישר. איכות הראייה לא השתנתה. הלכתי לביקור רופא שם נאמר לי שיש לי לחץ דם גבוה (92\144). נתנו לי אינפוזיה של פראמין מה שבאמת גרם לי להרגיש טוב יותר, ומאז כאבי הראש ירדו משמעותית וכך גם הבחילות. רק הבעיה בעין נשארה, אמנם השתפרה מעט אך עדיין קיימת ועדיין מדאיגה. הרופא אמר לי שזה כנראה מלחץ ובכל זאת כדי שאבדוק את העין בגלל הסוכרת. אני לא מצליח לקבוע תור היום אז בטח רק מחר או מחרתיים אוכל לראות רופא, עד כמה מדובר בדבר דחוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית ראייה שהתחילה השבוע - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/02/2014שלום,
אני מסכימה עם הרופא המטפל ולא נראה לי שהענין בהול.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)