וירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס
    אלינה
    27/02/2014

שלום

לפני יומים חליתי ונהיה לי חום 38 ושיעולים וחולשות בגוף, הלכתי לרופא והוא הביא לי קולדקס ומולוקס.
    שתיתי את הכדורים אבל הם לא עזרו לי להוריד את החום ובאותו יום בערב החום עלה לי ל39 אז שתיתי דקסמול וזה עזר לי להוריד את החום.
    למחרת בבוקר גם החום שלי היה 39 שתיתי שוב פעם את הכדורים והם לא עזרו לי להוריד את החום ולקחתי שוב פעם דקסמול.
    היום התעוררתי בלי חום אבל הייתה לי חולשה מאוד חזקה וכל הגוף שלי כואב מרוב כל השיעולים, אז הלכתי לרופא שוב פעם והוא אמר לי שהריאות נקיות והגרון נקי ושהוירוס הזה בערך נמשך 4 5 ימים ואם המצב יחמיר שאני יסע למוקד חירום ויעשו לי בדיקות.
    כעת אני מרגישה יותר טוב אבל עדיין יש חולשות.
    השאלה אם החולשות האלה בגלל שהייתי חולה ועדיין אין כוחות וגם מתפוצץ לי הראש מכאבים
    אלו תופעות מהחום, מהוירוס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס

הוספת תגובה

• וירוס עיצה חשובה

ענת
    28/02/2014

שלום אלינה
    לי היה צרות גדולות מוירוסים של מחלת הנשיקה ( EBV-CMV )
    שגרמו לי סבל קשה.

אתן לך כמה עיצות חשובות.

1.אם את ממשיכה לסבול מחולשות או אם זה יתברר כמחלת הנשיקה
    אז הפתרון קיים.

2.תחפשי בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
    זה קוקוטייל צמחי פורץ דרך שמעלים את הוירוסים בתוך 3 ימים.

דרך גוגל את תגיעי לאתר של המטפל שפיתח את האקטימור המציל חיים הזה.
    **************************************************************** הוירוס שגרם לך לבעיה הוא לא מחלת הנשיקה אז האקטימור יעלים גם
    אותו ביומיים ואפילו בפחות.
    אני מחזיקה את האקטימור נגד שפעות ואין זכר לשפעות.

אין כמו אקטימור בקופת חולים .
    מזל גדול שיש דברים מדהימים שכאלה.

הסבל שלך מיותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/03/2014

שלום,
    בתקופה זו הרבה אנשים חולים במחלות וירליות כגון שפעת לסוגיה ודלקות בדרכי הנשימה העליונות.הבנתי שיש שיפור במצבך .
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו