מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה נפשיתענת01/03/2014
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מאז נולד הבן הגדול (היום בן שלוש, אחיו הקטן בן 8 חודשים).
כשאני מאוד עייפה פיזית ונפשית מכל היום ואז הילדים בוכים (במיוחד בלילה) אני פשוט חווה חרדה.
זה מתבטא בזה שהשרירים בשכמות ובכתפיים מאוד מתכווצים וכואבים, הדופק מהיר, הפה מתייבש (ואז אני שותה עוד ועוד מים), מרגישה לחץ מסביב לקרסוליים ולידיים (כמו ששמים אזיקים בידיים וברגליים).
כשיש לי כוח ואני חיונית ורעננה אני מטפלת בהם בכייף אבל בלילות שגם ככה אני מגיעה למיטה כמו סמרטוט מכל היום ואז הם מתחילים לבכות באמצע הלילה זה הורג אותי!
ואז מתחילים התקפי חרדה. וכמובן שאני לא ישנה טוב כל הלילה, כי חלק מהתקף החרדה זה תחושה של חום וחוסר הרדמות.
אחרי לילות כאלה אני קמה בבוקר עם גרון כואב, שרירי צוואר וכתפיים כואבים, והרגשה כללית של שפעת.
איזה פיתרון הייתם מציעים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל זה...
סיגל02/03/2014לקחת דברים בפרופורציות ולחשוב גם על הבריאות שלך....
דבר שני תדאגי לך לתזונה נכונה יכול להיות שכל החולשה הזאת זה מחוסר וויטמינים שהגוף דורש... אולי בנוסף לשינוי התפריט תקחי גם תוסף תזונה שיעזור בעניין... יש לך מבחר ממש רחב שאת יכולה לבחור... אני אישית לוקחת שום בכמוסת סופטג'ל צמחית בגלל כל הסגולות החיוניות שיש בשום.... אל תזניחי את עצמך בשום אופן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה נפשית - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/03/2014שלום,
לקבל עזרה בגידול הילדים, בעיקר שתאפשר שינה מספקת, לעשות פעילות גופנית וגם לקבל עזרה נפשית: כגון ביופידבק, פסיכותרפיה ואפילו טיפול תרופתי.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)