בעיה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה נפשית
    ענת
    01/03/2014

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מאז נולד הבן הגדול (היום בן שלוש, אחיו הקטן בן 8 חודשים).
    כשאני מאוד עייפה פיזית ונפשית מכל היום ואז הילדים בוכים (במיוחד בלילה) אני פשוט חווה חרדה.
    זה מתבטא בזה שהשרירים בשכמות ובכתפיים מאוד מתכווצים וכואבים, הדופק מהיר, הפה מתייבש (ואז אני שותה עוד ועוד מים), מרגישה לחץ מסביב לקרסוליים ולידיים (כמו ששמים אזיקים בידיים וברגליים).
    כשיש לי כוח ואני חיונית ורעננה אני מטפלת בהם בכייף אבל בלילות שגם ככה אני מגיעה למיטה כמו סמרטוט מכל היום ואז הם מתחילים לבכות באמצע הלילה זה הורג אותי!
    ואז מתחילים התקפי חרדה. וכמובן שאני לא ישנה טוב כל הלילה, כי חלק מהתקף החרדה זה תחושה של חום וחוסר הרדמות.
    אחרי לילות כאלה אני קמה בבוקר עם גרון כואב, שרירי צוואר וכתפיים כואבים, והרגשה כללית של שפעת.
    איזה פיתרון הייתם מציעים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה נפשית

הוספת תגובה

• קודם כל זה...

סיגל
    02/03/2014

לקחת דברים בפרופורציות ולחשוב גם על הבריאות שלך....
    דבר שני תדאגי לך לתזונה נכונה יכול להיות שכל החולשה הזאת זה מחוסר וויטמינים שהגוף דורש... אולי בנוסף לשינוי התפריט תקחי גם תוסף תזונה שיעזור בעניין... יש לך מבחר ממש רחב שאת יכולה לבחור... אני אישית לוקחת שום בכמוסת סופטג'ל צמחית בגלל כל הסגולות החיוניות שיש בשום.... אל תזניחי את עצמך בשום אופן :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה נפשית - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/03/2014

שלום,
    לקבל עזרה בגידול הילדים, בעיקר שתאפשר שינה מספקת, לעשות פעילות גופנית וגם לקבל עזרה נפשית: כגון ביופידבק, פסיכותרפיה ואפילו טיפול תרופתי.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו