מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד בגוףשני12/03/2014
שלום
(חיפשתי פורום מע' עיכול אך לא מצאתי)
סובלת מגרד בגוף (ללא פריחה, זיהומים, פצעים על העור)
האם ייתכן גם קשר למער' עיכול?
קראתי שמערכ' שלא מפרקת נכון את האוכל זה יכול להתבטא בגרד כללי בגוף.
מה דעתך? האם מהנסיון שלך כרופאה היית ממליצה לי ללכת לרופא גסרו
או שבכלל אין קשר בין הדברים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בגוף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/03/2014שלום,
גרד בגוף - זוהי תלונה לא ספיציפית שדורשת בירור נרחב.
הרופא ודאי ימליץ על בדיקות ולפיהן יחליט לאן להרחיב את הבירור.אם רמות הבילירובין ואנזימי הכבד תקינות, לא נראה לי שיעוץ גסטרואנטרולוגי יועיל.
לפעמים הגורם סיסטמי ופשוט לטיפול: למשל אנמיה מחוסר ברזל. לפעמים מדובר באלרגיה , עור יבש וכו'.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בגוף יכול להופיע מהמון סיבות...
מירב23/03/2014בינהם מזג האוויר שלא מפסיק להשתנות לאחרונה...
לי יש בבית משחה שאני קוראת לה משחת הפלא.. היא טובה כמעט להכל ועשויה מלענה, הדס, מרווה וצמח הפולוגנום שזה מרגיע מגן ומשקם את העור.. ובכלל ממש מעולה לעור יבש... למשחה קוראים סקין סייבר של מורז אולי שווה לך לנסות גם ככה הרכיב הפעיל הוא 100% טבעי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוחרת של מורז מוצר שלא שווה כלום
נטע24/03/2014הסוחרת הזו של מורז נמצאת בכל פורום ומחזה לחולה מרוצה של המוצר אותו היא משווקת.
אני כבר נפלתי ברשתה ורכשתי את המוצר שלא שווה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)