מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברגללבנדר12/03/2014
התחלתי לסבול מכאבים ברגל ימין בשוק.הכאב מזכיר כאב כאילו קבלתי מכה-אבל לא קבלתי שום מכה.זה לא כואב חזק אבל אם אני מנסה לגעת אפילו בעדינות שם-זה כואב חזק מאוד.
ממה זה יכול להיות?זה יכול להעיד על קריש?זה נשמע כמו משהו דחוף?
כי אני צריכה לקבל מחזור ולפעמים יש לי תופעות משוגועות לפני..
אזהשאלה אם רצוי שבכול זאת אלך לרופא או לחכות ולראות אם זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברגל - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/03/2014שלום,
כאב בשוק בחלק אחורי יכול אמנם לנבוע משריר מכווץ, אך ליתר בטחון כדאי לבדוק אם לא מדובר בפקקת ורידית.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא,
לבנדר17/04/2014זה לא בחלק האחורי של השוק.זה יותר קרוב לברך,רק מהצד הפנימי של הרגל.בערך איפה שיש בד"כ פריחה אופיינת של אטופיק דרמטיטיס נגיד(במקרה היה לי פעם אז אני יודעת).
קשה להסביר את המיקום.נדמה לי שזה נקרא לי השוקה או השוקית?
בכול אופן,זה בצד הפנימי של הגוף.כלומר-צריך לפשק קצת את הרגלים כדי להגיע לאיזור....
בכול אופן,הכאבים כן השתפרו לי אחרי המחזור.אבל יש לי תמיד שם רגישותואני לא נותנת לאף אחד לגעת בי שם נגיד ,בגלל כאב.
מה הסיכוי שזה פקקת?
אני לא לוקחת גלולות כיום,לא מעשנת,אין היסטוריה משפחתית לפקקת שידועה לי לפחות,יש PCO -לא יודעת אם זה קשור,אבל ערכי הסוכר,כולסטרול ולח"ד שלי כיום תקינים תודות לדיאטה..אני בת 33.
מה הבדיקות לפקקת בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/04/2014דופלקס ורידים עמוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
לבנדר26/04/2014אבל כדאי בכללל לבקש הפנייה לבדיקה הזאת בהתחשב בכול מה שרשמתי שאין לי היסטוריה משפחתית וכו'..?
אפשר לעלות על זה מבדיקה רגילה ע"י רופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)