כאב ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברגל
    לבנדר
    12/03/2014

התחלתי לסבול מכאבים ברגל ימין בשוק.הכאב מזכיר כאב כאילו קבלתי מכה-אבל לא קבלתי שום מכה.זה לא כואב חזק אבל אם אני מנסה לגעת אפילו בעדינות שם-זה כואב חזק מאוד.
    ממה זה יכול להיות?זה יכול להעיד על קריש?זה נשמע כמו משהו דחוף?
    כי אני צריכה לקבל מחזור ולפעמים יש לי תופעות משוגועות לפני..
    אזהשאלה אם רצוי שבכול זאת אלך לרופא או לחכות ולראות אם זה יעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברגל

הוספת תגובה

• כאב ברגל - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    18/03/2014

שלום,
    כאב בשוק בחלק אחורי יכול אמנם לנבוע משריר מכווץ, אך ליתר בטחון כדאי לבדוק אם לא מדובר בפקקת ורידית.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא,

לבנדר
    17/04/2014

זה לא בחלק האחורי של השוק.זה יותר קרוב לברך,רק מהצד הפנימי של הרגל.בערך איפה שיש בד"כ פריחה אופיינת של אטופיק דרמטיטיס נגיד(במקרה היה לי פעם אז אני יודעת).
    קשה להסביר את המיקום.נדמה לי שזה נקרא לי השוקה או השוקית?
    בכול אופן,זה בצד הפנימי של הגוף.כלומר-צריך לפשק קצת את הרגלים כדי להגיע לאיזור....
    בכול אופן,הכאבים כן השתפרו לי אחרי המחזור.אבל יש לי תמיד שם רגישותואני לא נותנת לאף אחד לגעת בי שם נגיד ,בגלל כאב.
    מה הסיכוי שזה פקקת?
    אני לא לוקחת גלולות כיום,לא מעשנת,אין היסטוריה משפחתית לפקקת שידועה לי לפחות,יש PCO -לא יודעת אם זה קשור,אבל ערכי הסוכר,כולסטרול ולח"ד שלי כיום תקינים תודות לדיאטה..אני בת 33.
    מה הבדיקות לפקקת בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    20/04/2014

דופלקס ורידים עמוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

לבנדר
    26/04/2014

אבל כדאי בכללל לבקש הפנייה לבדיקה הזאת בהתחשב בכול מה שרשמתי שאין לי היסטוריה משפחתית וכו'..?
    אפשר לעלות על זה מבדיקה רגילה ע"י רופא משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו