עניין מטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניין מטריד
    מיה
    20/04/2014

שלום , יש לי שאלה בעניין שמטריד אותי מקווה שאוכל לקבל מענה פה , אני בת 19 , יש לי מגיל קטן דופק קצת מהיר יותר מהרגיל , ובכללי אני הרבה פעמים לא מרגישה טוב ודברים משפיעים עליי מהר , אך יש לי שאלה לגבי אלכוהול , כל פעם שאני שותה , אני מרגישה יום לאחר מכן נורא , הדופק שלי ממש עולה , סחרחורות, כאב ראש ויום אחרי שתיית אלכוהול הוא יום מושבת אצלי , אצל אף אחד שאני מכיר זה לא קורה , אני ממש צריכה לשכב במיטה ולוקח לי זמן רב להתאושש , רציתי לדעת מה הגורמים לכך שאלכוהול משפיע עליי ככה למה זה קורה ? יש לציין שבזמן האחרון האלכוהול משפיע לי על הדופק יותר מפעם . האם יש אנשים שפשוט אסור להם לשתות אלכוהול ? זה נובע מאיזושהיא בעיה גופנית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עניין מטריד

הוספת תגובה

• עניין מטריד - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    23/04/2014

שלום לך,
    ראשית, האם בוררה הסיבה לדופק המהיר שלך?
    בהנחה שאת בריאה, עדיין יכולה להיות לך אי-סבילות לאלכוהול או אפילו אלרגיה
    ולכן כדאי להמנע.
    אם לא בוצע בירור לגבי הדופק- מומלץ .
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי היא

מיה
    26/04/2014

אם במצב שלא נמצא נמצא קרדיולוגי לדופק המהיר , מה הסיבה שלאחר אלכוהול עולה לי הדופק לרמות מטורפות למשל כרגע לאחר שתיה בבוקר שאחרי הדופק שלי 123 פעימות בדקה . מה יכולה להיות הסיבה ?? אני ממש מודאגת ! אני בת 19

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים

מיה
    28/04/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו