מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עניין מטרידמיה20/04/2014
שלום , יש לי שאלה בעניין שמטריד אותי מקווה שאוכל לקבל מענה פה , אני בת 19 , יש לי מגיל קטן דופק קצת מהיר יותר מהרגיל , ובכללי אני הרבה פעמים לא מרגישה טוב ודברים משפיעים עליי מהר , אך יש לי שאלה לגבי אלכוהול , כל פעם שאני שותה , אני מרגישה יום לאחר מכן נורא , הדופק שלי ממש עולה , סחרחורות, כאב ראש ויום אחרי שתיית אלכוהול הוא יום מושבת אצלי , אצל אף אחד שאני מכיר זה לא קורה , אני ממש צריכה לשכב במיטה ולוקח לי זמן רב להתאושש , רציתי לדעת מה הגורמים לכך שאלכוהול משפיע עליי ככה למה זה קורה ? יש לציין שבזמן האחרון האלכוהול משפיע לי על הדופק יותר מפעם . האם יש אנשים שפשוט אסור להם לשתות אלכוהול ? זה נובע מאיזושהיא בעיה גופנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין מטריד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2014שלום לך,
ראשית, האם בוררה הסיבה לדופק המהיר שלך?
בהנחה שאת בריאה, עדיין יכולה להיות לך אי-סבילות לאלכוהול או אפילו אלרגיה
ולכן כדאי להמנע.
אם לא בוצע בירור לגבי הדופק- מומלץ .
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי היא
מיה26/04/2014אם במצב שלא נמצא נמצא קרדיולוגי לדופק המהיר , מה הסיבה שלאחר אלכוהול עולה לי הדופק לרמות מטורפות למשל כרגע לאחר שתיה בבוקר שאחרי הדופק שלי 123 פעימות בדקה . מה יכולה להיות הסיבה ?? אני ממש מודאגת ! אני בת 19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
מיה28/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)