מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקש דעתך ד"ראייל08/04/2008
ד"ר, לא הצלחתי להבין מדוע נתן לי האורולוג לא דוקסילין (או משולב עם ציפרופלוקסאצין) אלא דווקא רק ציפרופלוקסאצין, בתחילה 250מ"ג 2X למשך שבועיים ואומנם שיפור כלשהו בסימפטומים וירידה ב PSA , ועכשיו שוב אותה אנטיביוטיקה אבל לטווח ארוך - 250 מ"ג 1X למשך 3 חודשים:
1. הרי הדוקסילין מכוון יותר לדלקת הערמונית (כפי שנקבע) ומערכת המין (נמצאו לויקוציטים וחיידקים שונים בזרע) ?
.2הרי בדוקסילין השפעת כדור הינה למשך יום-יומיים ואז יש רצף עד לכדור הבא, בעוד הציפרופלוקסאצין השפעתו רק 12 שעות והרי אני לוקח רק אחד ביום (לשלושה חודשים) כך שיום יום השפעתו נקטעת ורק ביממה הבאה מתחדשת ואינני בטוח שזה טוב ומדובר בשלושה חודשים?
. 3 מאחר ומדובר בחיידקים שלא זוהו (דלקת לא ספציפית) הרי גם מסיבה זו סביר שעדיף הדוקסילין שהרי מכסה גם חיידקים חד-תאיים כמו מיקופלסמה ואוראופלסמה?
. 4 האם לאחר שאסיים את 3 חודשי הציפרופלוקסאצין, ראוי שאקח דוקסילין (כמה ולכמה זמן)?
תודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
ד''ר גרי בלומברג12/04/2008אייל, שלום
עדיף שתשאל את האורולוג. כל מקרה לגופו ויש לו מידע שאין לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)