חיסון טטנוס בתוך טווח החיסון הקודם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון טטנוס בתוך טווח החיסון הקודם
    יהונתן
    30/04/2014

שלום וברכה,

אני בן 24 שקיבל היום חיסון טטנוס בגלל חתך בזרוע למרות שקיבלתי את החיסון לפני שנתיים בערך במסגרת הצבא ובנוסף חשוב לי לציין שאני בתוך תקופה של צריכת אנטיביוטיקה כבר 3 ימים מסוג "ציפרודקס"....האם הדבר תקין?

אנא התייחסותכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיסון טטנוס בתוך טווח החיסון הקודם - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/05/2014

שלום,
    לא ברור למה קבלת שוב חיסון לאחר שנתיים בלבד. ההוראות הן: כל 10 שנים, או 5 במקרה של פציעה קשה. מקובל לתת אנטיביוטיקה בזיהומים בפצע.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יהונתן
    03/05/2014

קיבלתי את האנטיביוטיקה בגלל חשש לדלקת בדרכי השתן, במקרה באותו שבוע נחתכתי מברזל והיות ולא היה כתוב בתיק הרפואי שלי חיסון טטנוס כלשהו ע"כ ניתן לי החיסון, פנקס החיסונים שלי לא היה עלי ולכן לא זכרתי במדוייק מתי קיבלתי...השאלה היא האם יכול להיגרם לי נזק כלשהו בגלל שקיבלתי לפני שנתיים כבר את החיסון? (כאמור בגלל שקיבלתי את החיסון בצבא הוא לא הופיע בשום מקום...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו