בלוטת לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה
    ליא
    02/05/2014

שלום לכם
    כבר כחודש חשה בלוטות לימפה באזור המפשעה בקו התחתונים הרופאה בדקה כבר כמה פעמים ואמרה שזה טבעי ולכולם יש את הבלוטות האלה אני כבר הלכתי כמה פעמים על אותו הנושא של הבלוטות והרופאה מסבירה אותו הדבר שאין מה לחשוש ושזה טבעי ושאם חס ושלום זה משהו ממאיר כמו לימפומה אז הבלוטות הם בגודל אגוז ! האם זה נכון??
    היום במקרה חשתי כאבים ברגליים מלמעלה מיששתי את הירכיים הפנימיות והרגשתי בלוטות בשני הצדדים בירך ימין וגם בשמאל לא ניתן לראות אותם אך במישוש הרגשתי .. האמת אני כל הזמן לחוצה שאולי יש רשלנות רפואית האם רופא משפחה יכול לזהות בין בלוטות חשודות לתמימות ?? אני בת 22 אציין שאני עושה פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת לימפה

הוספת תגובה

• בלוטת לימפה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/05/2014

שלום,
    קשריות לימפה במפשעה יכולות להיות תגובתיות לזיהומים ברגליים כגון פטריות.
    ישנם מאפיינים פיזיים של קשרית תגובתית או חשודה לגידול.
    בכל מקרה של ספק, היעדר סיבה , המשכות או החמרת הבעיה, או קיום סימפטומים נוספים כגון חום, הזעות לילה, גרד או ירידה במשקל, יש להעמיק את הבירור.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו