מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון אולקוסטלי27/05/2014
שלום רב.
בבדיקת דם, מה מצביע על נוכחות/היעדר חיידק אולקוס?
האם רואים זאת בתוצאות ה- WBC או ה-LYMP, או ה-EOS או מרכיב אחר בדם?
מקווה שהצלחתי להסביר את שאלתי.
בברכה ובתודה מראש, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון אולקוס - תגובה
ד''ר יעל כוכבי03/06/2014שלום,
ספירת הדם לא מעידה על המצאות חיידק ההליקובקטר פילורי או היעדרו.
ישנן בדיקות המיועדות לכך: תבחין נשיפה, בדיקת אנטיגן בצואה ובגסטרוסקופיה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי04/06/2014כבר הרבה שנים הבטן שלי עושה לי בעיות. גם אמי ז"ל מאוד סבלה מאולקוס.
הורדתי מהתזונה כמעט כל דבר עם פוטנציאל לגרום לבעיות - מאכלי חלב, סוכר, קמח, מטוגן, שמן... זה עוזר לתקופה קצרה ולאחר שאני חוזרת "לחטאים" גם הבעיות חוזרות.
לפני כשבועיים החלטתי להתייעץ עם רופאת המשפחה. ביקשתי הפנייה לבדיקת נשיפה, כי זה הכי פחות פולשני. היא סירבה וטענה שהתוצאות לא יתנו כלום, כי ממילא יהיה צורך בבדיקות אחרות, והפנתה אותי לעשות ספירת דם וצילום אולטרסאונד של בטן עליונה.
לאור התוצאות היא תחליט אם להמשיך בבדיקת גסטרו.
תודה לך שחיזקת את התהייה שלי בקשר למציאת הגורם בספירת דם.
חג שמח, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)