בקשת יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת יעוץ
    עמי
    07/06/2014

בוקר טוב,
    אתחיל ואומר כי אני בן 45, לא מעשן ולא שותה, עם כולסטרול וסוכר מטופלים בכדורים.

הבוקר, קמתי ויצאתי לשירותים, ישבתי שם זמן לא קצר (ללא כאבי בטן) במהלכו נתתי הרבה צואה.

לאחר היציאה מהשירותים, הרגשתי תחושה מעט משונה ותחושת קור שהחלה להתפשט באזור הגב, אזור כתפיים ומטה.
    לאחר מכן הרגשתי תחושה כאילו לא התרוקנתי מספיק בשירותים ולכן נכנסתי לשם שנית.
    לאחר זמן קצר מאוד התחלתי להשתעל, שיעול התקפי רב ומידי פעם הרגשתי צורך להוציא רוק/ליחה שהיו קצת צמיגית אבל שקופות/לבנות.
    בנוסף החלה להתגבר נזלת וצורך לקנח את האף.
    בזמן שהייתי שוב נתתי כמות לא קטנה של צואה (רובה רכה) והשיעול הפך לאיטו לשיעול רטוב יותר כאשר לאט לאט הוא נעלם לחלוטין.

לקראת סיון מתן הצואה כבר הרגשתי הקלה מסויימת אך השתלטה עלי עייפות רבה ועיניים המבקשות להיעצם.

אני מוטרד מהתופעות האלה, האם הם מסוכנות או מרמזות על בעיה שצריך לבדוק ?, האם יתכן ומדובר בהתקף חרדה ? האם השיעול הוא תוצאה מהתחושות (והוא ביטוי לחרדה) או שהשיעולים בכלל חלק מהתופעה הכללית ? הארוחה האחרונה שאכלתי לפני המקרה היה אתמול בערב - האם עדיין יכול להיות קשר למזון ? (לא אכלתי משהו שונה וחריג).

בשבועות האחרונים יש לי כאבים בגב העליון שמופיע בלילה כשאני מנסה לשנות תנוחת גוף כאשר במהלך היום אני כמעט ולא מרגיש אותם, אם בכלל. הם מופיעים בערב כשאני חוזר מהעבודה (ישיבה ברכב ?), בערב כשאני יושב בסלון ולרוב גם נרדם שם וכאמור בלילה בעת נסיון להחלפת תנוחת שכיבה. (אגב, התופעה חוזרת על עצמה אחת למספר חודשים).

מה יכולה להיות הסיבה לכאבים כאלה ? האם יש מקום לבירור דחוף ? האם יכול לרמז על משהו מסוכן ? האם יש קשר למה שהרגשתי היום בבוקר (הרגשות שגם הן חוזרות על עצמן אחת למספר שבועות/חודשים).

אני מודה על התייחסות מפורטת ככל האפשר כולל מה כדאי לעשות/לבקש, אם בככל.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת יעוץ

הוספת תגובה

• בקשת יעוץ - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    08/06/2014

שלום,
    נשמע כביטוי של רפלוקס עם מרכיב של חרדה.
    אותה שאלה בדיוק חוזרת כל הזמן למרות שעניתי עליה שוב ושוב. מדוע?
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו