גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרון
    צמרת
    11/06/2014

שלום רב מה שלומך
    מיום ראשון בערב כאבי גרון ושיעול הלכתי ביום. שני לאף אוזן גרון שראה שיש משהו נתן זינט 500 כי אני רגישה לפנצילין במקביל עשיתי משטח גרון והתחלתי טיפול ביום שני בערב מאתמול עם כאבי שרירים ברגליים ועדיין הגרון כואב. פחות אבל כואב מהיום בבוקר קמתי ושילשלתי פעמיים אחרי זה יצאתי אבל רגיל האם יש קשר לזינט יש לציין שאני תמיד לוקחת אותו ואף לא עשה לי שום תופעות יש לציין שלצערי בינואר גם היה לי דלקת הגרון ונתנו זינט אבל הפסקתי אחר 7 ימים כי לא היה חיידק
    קיבלתי תשובה של משטח שלילי אבל יכול להיות שאין חידק אבל יש דלקת אודה לתשובה ממה התופעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרון

הוספת תגובה

• דלקת גרון וירלית המלצה חשובה

ענת
    11/06/2014

כנראה שיש לך דלקת גרון וירלית שלצערינו תכאיב לך מאד משום שלרופא אין מה להציע ( כי הוא קונבציונלי ) ואני למודת נסיון עם בעיות וירליות.
    מה שיציל אותך בתוך יומיים מהצרה הזו הוא תכשיר צמחי שנקרא אקטימור.
    זה תכשיר צמחי מדהים עלי אדמות שנועד למחלת הנשיקה בעיקרון אבל מחסל גם דלקת גרון וירלית.
    תחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה.
    תגיעי לאתר של המטפל כי הסבל שלך ממש מיותר.

בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרון - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    20/06/2014

שלום,
    יתכן שמדובר במחלה וירלית. יתכן שהזינט גרם לשלשול כתופעת לואי.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו