כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספים
    דיקלה
    12/06/2014

שלום רב,
    אני בת 38, סובלת מהשמנת יתר, בריאה בד"כ ולא לוקחת תרופות. מזה כמה שבועות סובלת מכאב בגב העליון בצד שמאל, שמקרין גם לחזה בצד שמאל. הכאב הוא לא חזק וגם לא קבוע. במקביל לכאב התחלתי לסבול מסחרחורות, בחילות, חולשה, כאבי ראש חזקים, שלשולים וכאבי בטן ודפיקות לב מואצות. ההתקפים הרציניים קרו בלילה, כשמלווים בכבדות בנשימה ובגלל זה כבר כמעט לא מצליחה לישון. הייתי במרפאת חרום לפני כשבוע בלילה, שם עשו לי א.ק.ג, מוניטור בדיקת שתן ובדיקת דם שקשורה ללב והכל היה תקין. יום לאחר מכן הייתי במיון, גם שם עברתי את אותן הבדיקות וגם צילום ריאות וצילום בטן. שוב כל הבדיקות יצאו תקינות וקיבלתי כדורי הרגעה "ואבן". ביצעתי גם בדיקות דם מקיפות, אך רוב הבדיקות יצאו תקינות למעט כל ערכי הברזל למיניהם: חומצה פולית- 6.2, המוגלובין - 10.3, HYPO- 41.5 ועוד ערכים שהבנתי שקשורים בחוסר דם שיצאו לא תקינים. שאלתי היא האם מה שאני חווה יכול להיות קשור לחוסר הברזל ואם לא, מה עוד יכול להיות? אני ממש לחוצה ולא נראה לי שזה קשור לחרדות כיוון שגם אחרי נטילת ואבן אין שיפור. תודה רבה על תשובתכם,
    דיקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספים - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    20/06/2014

שלום,
    נשמע כמו התקפי חרדה ואנמיה מחוסר ברזל , ללא קשר זל"ז.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו