מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספיםדיקלה12/06/2014
שלום רב,
אני בת 38, סובלת מהשמנת יתר, בריאה בד"כ ולא לוקחת תרופות. מזה כמה שבועות סובלת מכאב בגב העליון בצד שמאל, שמקרין גם לחזה בצד שמאל. הכאב הוא לא חזק וגם לא קבוע. במקביל לכאב התחלתי לסבול מסחרחורות, בחילות, חולשה, כאבי ראש חזקים, שלשולים וכאבי בטן ודפיקות לב מואצות. ההתקפים הרציניים קרו בלילה, כשמלווים בכבדות בנשימה ובגלל זה כבר כמעט לא מצליחה לישון. הייתי במרפאת חרום לפני כשבוע בלילה, שם עשו לי א.ק.ג, מוניטור בדיקת שתן ובדיקת דם שקשורה ללב והכל היה תקין. יום לאחר מכן הייתי במיון, גם שם עברתי את אותן הבדיקות וגם צילום ריאות וצילום בטן. שוב כל הבדיקות יצאו תקינות וקיבלתי כדורי הרגעה "ואבן". ביצעתי גם בדיקות דם מקיפות, אך רוב הבדיקות יצאו תקינות למעט כל ערכי הברזל למיניהם: חומצה פולית- 6.2, המוגלובין - 10.3, HYPO- 41.5 ועוד ערכים שהבנתי שקשורים בחוסר דם שיצאו לא תקינים. שאלתי היא האם מה שאני חווה יכול להיות קשור לחוסר הברזל ואם לא, מה עוד יכול להיות? אני ממש לחוצה ולא נראה לי שזה קשור לחרדות כיוון שגם אחרי נטילת ואבן אין שיפור. תודה רבה על תשובתכם,
דיקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצד שמאל ותסמינים נוספים - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/06/2014שלום,
נשמע כמו התקפי חרדה ואנמיה מחוסר ברזל , ללא קשר זל"ז.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)