מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גולות קטנות וכואבות מתחת לעוראייה26/06/2014
אני בת 50 חולת סוכרת (שנתיים) שחייה בניו יורק,מטופלת אצל רופא מדהים אבל הוא לא ישראלי...מעוניינת לקבל מידע או הפניה למידע לגבי הרגשת גולות מתחת לעור שכואבות מאד כשנוגעים בהן ,אני מרגישה את זה כבר הרבה זמן...בעיקר בכל צידי הירכיים ולדעתי גם בשדיים...עברתי בדיקות ממוגרפיה וגם סנוגרם בשדיים ואין חשדות לסרטן...הגולות לא כואבות אם לא נוגעים בהן אך למשל כשאני מורחת קרם גוף או מקבלת מסג' זה מאד כואב...הרופא ניסה להסביר לי שאלו כניראה גידולים שפירים מתחת לעור שברגע שאני נוגעת בהן הן לוחצות על עצבים מסויימים ואז אני מרגישה את הכאב...והן גם לא גדלו במשף השנים.
ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל ללא הצלחה...אשמח אם תוכלי (לצערי עם מעט ההסבר שתרמתי פה) להסביר לי במה הדבר מדובר או להאיר את חיפושי בחומר קריא.
בריאות טובה ובשורות טובות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה רופא מדהים ? המצאה ישראלית
דן26/06/2014מה זה רופא מדהים ?
האם יש לו תרופות פורצות דרך שאין לרופא אחר ?
אז אם הוא מדהים ? מה את נזקקת לפורום כאן ?
מה שיש לך זו מחלה יתומה מסוג המחלות שאין להם הסבר ויש עליהן ספקולציות ותוא לא.
המון תסמינים הם בבחינת מחלות / תסמינים יתומים גם אם ימצא להם הסבר - לא בהיכרח שתמצא להם תרופה.
ברפואה קונבציונלית אין תרופות אשר מרפאות מחלות מלבד אנטיביוטיקה נגד חיידקים
כל שאר המחלות הן ללא מענה .
אין דבר כזה רופא מדהים זו המצאה של ישראלים המשתוקקים למשהו מדהים לידם
והם בונים אותו בדמיון.
במבחן התוצאה הרופא המדהים היה אמור לרפא אותך אם לא אז הוא לא מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן....לא לעניין ומיותר...
אייה26/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולות קטנות וכואבות מתחת לעור - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/06/2014שלום,
לפעמים אין מנוס אלא לבדוק מתחת למיקרוסקופ, קרי- ביופסיה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)