מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה שמשהו מאד לא בסדר- דחוףאנונימית28/06/2014
שלום, אני בת 21, בריאה בדרך כלל.
אני מעשנת מידי פעם ונוטלת גלולות נגד הריון מסוג קלייר בשנה וחצי האחרונות.
ובחצי שנה האחרונה יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר איתי. ניסיתי להסביר את זה לרופא המשפחה שלי ששלח אותי לבדיקת דם שיצאה תקינה ופסק בזאת שהכל בסדר. הלכתי לקבל עוד חוות דעת אבל הרופא השני בכלל לא התייחס למה שאמרתי ברצינות ולכן אני פונה לפה, אולי יהיה לי יותר קל להתבטא בכתב ולציין דברים שאולי פספסתי או לא הדגשתי מספיק ולקבל עוד דעה.
נתחיל מזה שכל פצע קטן שלי הופך לסיפור, כמעט כל שפשוף מזדהם ונגמר במרשם לסינטומיצין. אני כל הזמן עייפה ולא משנה כמה אני ישנה אני עדיין עייפה. אני מרגישה לעתים חולשות ואפילו רעידות קלות בידיים. אבל זה הדברים שפחות מטרידים אותי, לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים ותכופים. בנוסף לכך לפחות פעם ביומיים אני מרגישה שחצי מהראש שלי, לפעמים זה מגיע גם לחצי מהפנים- נרדם. מה שעוד מטריד אותי זה שההרגשה נמצאת גם בידיים. פעם בכמה זמן אחת הידיים שלי נרדמת בלי סיבה, זותומרת שאני לא מניחה אותה בתנוחה שחוסמת את הדם, היא פשוט נרדמת לזמן ארוך. לפעמים זאת הרגשה אחרת, כאילו יש לי פס ביד שמאד חם ואז אני מרגישה כאבים מטרידים בכל היד. אני גם מרגישה לאחרונה מאד מבולבלת וחסרת ריכוז, אני לא מצליחה לישון טוב בלילות. מוציאה דברים מהפה שאין לי מושג מאיפה באו, מבלבלת אותיות ולא זוכרת טוב. אני כל הזמן מרגישה כאילו אני במין חלום ולא מצליחה להתאפס על עצמי. הרופא הראשון שהייתי אצלו בטוח אחרי בדיקת דם כללית שזה לחץ נפשי ועייפות. הרופא השני אמר שזה תופעות שקורות לכולם. ארצה לשמוע את דעתכם. ואם זה חשוב לציין אז לאחרונה אני לא אוכלת כמו שצריך אבל אני לא חושבת שהרגלי האכילה שלי יובילו אותי למצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה שמשהו מאד לא בסדר- דחוף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי30/06/2014שלום,
יתכן שמדובר בלחץ וחרדה, שמוחמרים עקב הסימפטומים...
יתכן שיש גם חסרים תזונתיים, למשל חוסר ויטמין B12
מומלצת בדיקת נוירולוג, ליתר בטחון והפסקת עישון
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)