אשמח לעזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה בבקשה
    אנונימית
    31/08/2014

שלום,
    אשמח לעזרה, אני ממש על סף יאוש.
    כבר שנים שאני בבדיקות ומעקים סביב ברזל ופריטין, אבל העניין חוזר על עצמו שוב ושוב ואנחנו לא מגיעים לשום דבר.
    יש לי ברזל ופריטין נמוכים, אני לוקחת כדורים שנים, ומה שקורה שכל פעם אחרי שאני לוקחת כדורים יש עליה, ואז כשאני מפסיקה זה יורד בחזרה. והפריטין תמיד נמוך.
    הבעיה שלא רוצים לתת לי זריקות כי ההמוגלובין בסדר.
    אבל בפועל אני מאוד חלשה, מסוחררת כל הזמן, מרגישה חוסר שיווי משקל, עצבנית כל הזמן ורק רוצה לישון.
    אני לוקחת שנים כדורים, מכל מיני סוגים, הייתי אצל תזונאיות והקפדתי מאוד על תפריטים שתנתו, לקחתי צמחים, שתיתי בקבוקים של ברזל (כמו פלורידקס וכדו') ובאמת ששום דבר לא עוזר.
    אני כבר חוששת שיהיה לי נזק מכל החוסר הזה, ובכלל נמאס לי לחיות בחולשות שכאלה.
    ממש אודה לעזרתכם.
    אני מצרפת את הגרפים של הבדיקות האלה, מקווה שזה ברור ניסיתי כמה שיותר לסדר (ציינתי טווח בגלל שאני לא יודעת אם בכל הקופות זה אותו הדבר).

מספר פרטים חשובים:
    בת 22
    יש לי IGA NAPHROPATHY קרוב לשנתיים (חלבון בשתן, תפקודי כליות תקינים, חלבון מאוזן כבר שנה - בסביבות 100-200 באיסוף של 24 שעות)
    נוטלת טריטייס, גם קרוב לשנתיים
    מעבר לזה אין משהו מיוחד שידוע לי עליו.
    משקל - 49, גובה - 1.55 מ'.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה בבקשה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/09/2014

שלום,
    ראשית יש לנסות להבין למה יש חוסר ולטפל בסיסב.
    שנית, אם הטיפול התרופתי עוזר, מומלץ לא להפסיק אותו.
    לגבי החולשה- יתכן שיש סיבות נוספות.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו