שאלה לגבי הדבקה ממחלת הנשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הדבקה ממחלת הנשיקה
    יבגני
    28/10/2014

שלום,
    יצאתי עם מישהי שיש לה מחלת הנשיקה מסתבר.
    התנקשנו לפני כשבוע. הרופא שלה לא מגביל אותה מבחינת חשיפה לבחוץ בעקבות הגילוי, אבל תהיתי כיצד אני יכול לבדוק האם נדבקתי (תקופת דגירה, בדיקת דם וגו') והאם אני צריך להגביל את עצמי איכשהו במפגש עם בנות אחרות חודש-חודשיים קדימה?
    מדובר ב- EBV שנוגדנים לו נמצאו אצלה וכדוריות דם לבנות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למחלת הנשיקה יש פתרון

ענת
    30/10/2014

הסבל של החברה שלך מיותר לחלוטין כי אתה לא מודע כמו המון אנשים שלמחלת הנשיקה יש תרופה ברמה עולמית שנקראת אקטימור שתוך 3 ימים מבריאה
    ממחלת הנשיקה.
    אני סבלתי כחודשיים ממחלת הנשיקה עד שהחלטתי שלא להסמך יותר על רופא משפחה קונבציונלי שאין לו כלום להציע לי.

תחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה ותגיע לאתר של המטפל.

חובה שכל חולה יידע מהדבר המדהים הזה.

ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הדבקה ממחלת הנשיקה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/11/2014

שלום, אני מניחה שאתה מתכוון להדבקה בEBV. ובכן , המחלה עוברת בדרכי הנשימה ולאו דוקא בנשיקה. מדובר במחלה נפוצה מאד , שרובינו נחשפים אליה ומפתחים נוגדנים לפני גיל 20. בניגוד לשם הרע שיצא לה, המחלה בד"כ פשוטה ועוברת כמו הרבה מחלות וירליות אחרות.
    אין צורך לנקוט כל אמצעי זהירות.
    לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו