ברונכיט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט
    מירי
    23/04/2008

שלום דוקטור:
    אני אשה בת59 קיבלתי חיסון שפעת. חליתי כבר מספר פעמיים
    לפני שבועיים שוב חליתי שפעת. ולפני שבועיים אובחנתי בברונכיט . שיעול כבד הרגשת חנק קוצר נשימה נזלת. קיבלתי מהרופא אנטיביוטיקה ceroxim 500 מג כמו כן סירופ סיימתי 2 בקבוקים לשיעול כמו כן את האנטיביוטיקה. ואין שום השפעה עדיין שיעולים מחניקים ממש כלום לא הוטב
    מה עוד עלי לעשות? האם יש טיפול אחר ? אני פשוט נואשתי מתעוררת בלילות שיעול כבד הרגשת חנק האם אני הולכת לקבל דלקת ריאות? אנא עזור לי מה עלי עוד לקחת .?אין לי חום
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט

הוספת תגובה

• ברונכיטיס

ד''ר אביבית גולן כהן
    23/04/2008

מירי שלום
    שעול, נזלת ותחושת גודש בדרכי נשימה אילו תלונות נפוצות אחרי מחלה זיהומית של דרכי הנשימה העליונות. נפוץ למצוא תלונות כאלו עוד כשישה שבועות לאחר שהמחלה כבר חלפה.
    במרבית המקרים התלונות חולפות עם הזמן ואינן מדאיגות , אך בחלק קטן המצב דורש ברור נוסף.
    הדבר נכון בעקר במעשנים או בכאלו שעישנו בעבר, במי שיש לו נטייה לאלרגיה, ובמי שסובל מצרבות לאחר האוכל.
    אני מציעה לך לתת עוד מעט צ'אנס לתהליך ההחלמה , ובאם התלונות לא חולפות להתייעץ עם רופא המשפחה בשאלת הצורך בהמשך ברור.

רק בריאות
    מועדים לשמחה
    ד"ר אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו