מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונכיטמירי23/04/2008
שלום דוקטור:
אני אשה בת59 קיבלתי חיסון שפעת. חליתי כבר מספר פעמיים
לפני שבועיים שוב חליתי שפעת. ולפני שבועיים אובחנתי בברונכיט . שיעול כבד הרגשת חנק קוצר נשימה נזלת. קיבלתי מהרופא אנטיביוטיקה ceroxim 500 מג כמו כן סירופ סיימתי 2 בקבוקים לשיעול כמו כן את האנטיביוטיקה. ואין שום השפעה עדיין שיעולים מחניקים ממש כלום לא הוטב
מה עוד עלי לעשות? האם יש טיפול אחר ? אני פשוט נואשתי מתעוררת בלילות שיעול כבד הרגשת חנק האם אני הולכת לקבל דלקת ריאות? אנא עזור לי מה עלי עוד לקחת .?אין לי חום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיטיס
ד''ר אביבית גולן כהן23/04/2008מירי שלום
שעול, נזלת ותחושת גודש בדרכי נשימה אילו תלונות נפוצות אחרי מחלה זיהומית של דרכי הנשימה העליונות. נפוץ למצוא תלונות כאלו עוד כשישה שבועות לאחר שהמחלה כבר חלפה.
במרבית המקרים התלונות חולפות עם הזמן ואינן מדאיגות , אך בחלק קטן המצב דורש ברור נוסף.
הדבר נכון בעקר במעשנים או בכאלו שעישנו בעבר, במי שיש לו נטייה לאלרגיה, ובמי שסובל מצרבות לאחר האוכל.
אני מציעה לך לתת עוד מעט צ'אנס לתהליך ההחלמה , ובאם התלונות לא חולפות להתייעץ עם רופא המשפחה בשאלת הצורך בהמשך ברור.
רק בריאות
מועדים לשמחה
ד"ר אביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)