מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בשפהעידו24/04/2008
בוקר טוב
הבוקר כשקמתי הרגשתי כאילו השפה העליונה שלי מתרוממת מעט מעצמה, כשהסתכלתי במראה התברר כי היא התנפחה במהלך הלילה.
ממה יכולה השפה העליונה להתנפח ? (זה לא החניכיים נפוחות, אלא השפה עצמה).
האם רק אלרגיה באה בחשבון ?
לאחרונה יש לי לפעמים חולשות שמתלווה להן שיעול למשך מספר דקות, האם יש קשר ?
האם ישנן מחלות שחלק מהביטוי שלהן הוא בהתנפחות השפה ?
האם יש מקום לדאגה או בדיקה רפואית ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי24/04/2008אם מדובר בנפיחות בצקתית דהיינו האיזור נפוח אך ללא אודם או חום באמת הסיבה השכיחה היא תגובת רגישות. אם מדובר באירוע בודד לא הייתי מקשר אותו לכלום. אם התופעה תחזור על עצמה מספר פעמים צריך הערכה לגורם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עידו24/04/2008אכן זוהי רק נפיחות ללא אודם או כאב
היו לי גם הרגשות כאילו העין (בעיקר הימנית) נפוחה, כאשר במבט לא הצלחתי לראות נפיחות בעין.
כשאתה אומר הערכת גורם כוונתך לנושא אלרגי או גם דברים אחרים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי24/04/2008הערכת גורם: האם אכן רגישות יתר? ואם כן למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)