דבר מוזר שקרה לי בחדר כושר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דבר מוזר שקרה לי בחדר כושר.
    בר
    27/01/2015

שלום לכולם, הרגשתי קטנוני מדי ללכת לרופאת המשפחה כדי לברר את זה. אז לפני שאלך אברר כאן. (אציין שאני בן 18)

לפני כשבוע בערך, העלתי קצת את רמת האימון במכשיר האירובי בחדר כושר.
    באותו יום לאחר שסיימתי את האימון האירובי הרגשתי סחרחורת ובחילה חזקה עד כדי כך שההיתי חייב לשבת ולא יכולתי לעשות כלום. ראיתי בצורה מטושטשת וחשוכה. בנוסף ראיתי גם מעין עיגולי אור מוקפים בהילה. כפי שאמרתי ישר הלכתי לשבת במלתחות מנסה להתאושש. גם בזמן המקלחת נאלצתי לעצור וישבתי במשך 20 דקות בערך עד שההרגשה המוזרה חלפה קצת. כאשר יצאתי קניתי 3 חטיפי אנרגיה, והיה לי קושי ללעוס אותם. (בלי שום קשר, הלכו הקלוריות ששרפתי :/ )

אכלתי כרגיל לפני האימון. ואם זה קשור, אני סובל מיתר לחץ דם (155/70).
    לא הרגשתי קושי במהלך האימון, לא היה יותר מדי מאמץ. מה לדעתכם עשויה להיות הסיבה ? מה עלי לעשות ? האם כדאי לעבור בדיקה מסוימת לפני שאני ממשיך להתאמן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דבר מוזר שקרה לי בחדר כושר. - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/02/2015

שלום,
    בהחלט כדאי שתיגש לרופא המשפחה וזה לא קטנוני בכלל.
    יתכן שהיה מדובר בירידת לחץ דם או סוכר אבל ... ליתר בטחון.
    בנוסף, מדוע יש לך יתר לחץ דם? זה לא דבר רגיל בגיל 18 ויש לבדוק אם אכן ולמה ולטפל.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו