מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםאבי02/03/2015
הייתי אצל רופאת המשפחה שאמרה לי שלפי הבדיקות דם בלוטת התריס שלי עייפה היא אמרה לי שכנראה אני יושן מאוחר או לא יושן מספיק רציתי לדעת אני גם סובל מפיסורה ולוקח משלשל לקסיקל פורטה מצמח הסנה הרופא כירורוג אמר לי לקחת שתי כדורים לפני השינה כרגע לקחתי לתקופה של עשרה ימים כדור אחד והפסקתי למשך שבוע ומשהו שבועיים ואכשיו המשכתי שוב כדור אחד לפני השינה אבל עדיין יש לי יציאות קשות ועבות שצריך ללחוץ כדי להוציא אותם האם זה יכול להיות בגלל התוצאות של בלוטת התריס ? ה TSH יצא לי 5.32 וה FREE T4 יצא לי 15.82 האם מזה נהיה לי עצירות ? ושאלה אחרונה לכמה זמן ניתן לקחת את הלקסיקל פורטה האם מסוכן לקחת אותו לטווח ארוך ודרך אגב אני בעל מעי רגיז בן 23 תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/04/2015שלום,
תת פעילות בלוטת הצריס עלולה לגרום לעצירות.
שימוש במשלשלים מסוג זה אינו בריא ואפילו מסוכן.
עדיף להשתמש במשלשלים טבעיים, וכן במזונות (סיבים, עלי מנגולד, זרעי פשתן) ולשתות הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)