מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת דם מחלת הנשיקהיובל29/04/2015
שלום!
כבר תקופה שאני לא מרגיש טוב כל כך וחשדו במחלת הנשיקה, עכשיו יש בלוטות לימפה נפוחות מתחת לגרון ובשבוע האחרון כאבי ראש וסחרחורות קלות. התוצאות הם:
VCA IgM (NEG),
VCA IgG (POS),
EBNA IgG (NEG)
Late stage of Primary infectio
or Past Infection
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה טיפול מעולה
ענת29/04/2015הסבל שלך מיותר לחלוטין כי מרופא משפחה לא תצא עם שום תרופה למחלה המאמללת הזו.
אני מדברת מנסיוני.
תכנס לגוגל ותמצא שם את התרופה הגואלת.
תחפש - אקטימור מחלת הנשיקה.
שמי ענת ומכתבי מצוי באתר של המטפל בפרק מחלת הנשיקה.
שיהיה לך בריאות והחלמה.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפענוח
יובל29/04/2015לא הבנתי אם את מבינה את התוצאות ומה הם אומרות? ישר הפנית אותי לטיפול ואני לא סגור על מה יש לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח
ענת29/04/2015הבדיקות שלך מראות שאתה סוחב מחלת נשיקה זמן רב.
עצם השפעול והופעת בלוטות הלימפה הנפוחות מראה שהוירוס פעיל למרות שזה היה הדבקה מזמן.
הטיפול שהמלצתי לך זה הטיפול המציל בתור אחת שסבלה חודשים עד שגיליתי אותו.
חבל שלא ידעתי על הטיפול בהתחלה וסבלתי לחינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת דם מחלת הנשיקה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי08/05/2015שלום,
הבדיקות מראות שעברת מחלה הנגרמת ע"י וירוס EBV שיכול לגרום לתסמינים שתארת. המחלה נפוצה מאד ועוברת ללא סיבוכים בד"כ.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטימור מרפא מחלת נשיקה
ענת09/05/2015רבים לא יודעים את זה ומבזבזים את זמנם על רופא משפחה .
תחפש בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה
וזה מה שצריך לעשות במקום לסבול סבל מיותר.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)