כדור פסיכיאטרי ובצקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור פסיכיאטרי ובצקת
    גליה
    12/05/2015

שלום. אני סובלת מאוסידי והתחלתי כדור חדש ממשפחת האנאפרניל בשם "אלהטרול". הגעתי לפני כ10 ימים למינון מקסימלי של 6 כדורים ובימים האחרונים אני מזהה בצקת בכפות הרגליים בחלק הקדמי ובצדדים. זה נפוח וכואב כשאני מתכופפת. הפסיכיאטר אמר שהכיר תופעת לוואי כזו מכדור דומה אך עדיין לא יידע אותי מה לעשות בנידון. האם זה יחלוף לבד ? האם זו סיבה להפסיק את הכדור? ואולי הכי חשוב האם זה מסוכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור פסיכיאטרי ובצקת

הוספת תגובה

• כדור פסיכיאטרי ובצקת - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    16/05/2015

שלום,
    יתכן שזה מהכדור אם כי לא נתקלתי בכך. כדאי להגיע להחלטה יחד עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי כדור פסיכאטרי

שלומי כהן
    27/05/2015

אהה היי שלום רב לך.

שלום רב לך..שמי שלומי כהן ואני בן 22 ורק רציתי להגיד לך שגם אני הייתי במרפאה פסיכאטרית בירושלים..

וגם אותי אבחנו כסובל ממחלת "הנפש" ocd(אגב רק שתדעי שכל המחלות נפש הן לא מחלות אמיתיות ולא מצריכות טיפול תרופתי,וזה מחלות ממוצאות על ידי הפסיכאטרים,ופסיכאטרים הם לא רופאים.! הם רק רוצים להזיק לך..מנסיוני)

אני שנה שעברה לקחתי את הכדור של הרופאה הפסיכאטרית שרשמה לי..התחלתי ליטול את זה וקרו לי דברים כ"כ ר-ע-י-ם..שאת לא מדמיינת לעצמך בכלל!!1

עד היום אני זוכר את זה כאילו זה רקה אתמול..ואני אמשיך ואזכור את זה עד הקבר..כל החיים שלי..בגלל כל הרוע שנגרם לי כתוצאה מנטילת הכדור הפסיכאטרי.

אני רק רוצה להגיד לך שכדאי לך להפסיק לקחת את זה..זה רק ידרדר את המצב שלך ויעשה לך עוד ועוד נפיחות ברגליים ולא מה עוד ואיזה תופעות לוואי....את תישארי בסיפור הזה לבד...הפסיכאטר שמטפל בך לא לוקח אחריות על התופעות לוואי שקורות לך,הוא משאיר אותך לבד בסיפור...כמו שאותי השאירו לבד וזרקו עם התופעות החמורות שקרו לי בעקבות נטילת הכדור שנה שעברה.....

כדאי לך להפסיק ליטול את הכדורים..זה רק יחמיר את המצב שלך וידרדר אותך למצבים לא נעימים שאת לא רוצה להגיע אליהם ואז יאשפזו אותך בבית חולים פסיכאטרי!!!תפסיקי לקחת את זה....אני ממליץ לך בחום..

ופסיכאטר אינו רופא!הוא רק רוצה להזיק לך לא לטפל בך!!אבל תעשי מה שאתה רוצה עם החיים שלך ועם הכדורים.

יום טוב שיהיה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו